.

.

TOTS 21

L’espectacle l’ha realitzat la companyia TANAKA TEATRE, la qual interacciona amb el públic i el fa participar de tot el que passa a l’escenari.

Des de la regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum s’ha organitzat una representació teatral adreçada als alumnes de 3r i 4rt de primària dels centres del municipi, que pretén conscienciar els més petits sobre el fet de consumir. En total més de 300 nens i nenes de les escoles Santa Maria del Mar, Europa, Salou, Vora Mar, i Elisabeth, hi han assistit juntament amb els seus respectius professors.

 

 

 

L’espectacle l’ha realitzat la companyia TANAKA TEATRE, la qual interacciona amb el públic i el fa participar de tot el que passa a l’escenari tocant temes com el consum responsable, els productes de proximitat, les dates de caducitat, l’etiquetatge, el reciclatge, el medi ambient, els drets de les persones consumidores, etc.

 

 

 

Per la regidora de l’àrea, Martina Fourrier, és important transmetre aquests valors als més petits perquè s’hi vagin familiaritzant i en vagin fent un consum responsable. ‘La botigueta’, ha assenyalat que és tracta d’un espectacle que tracta la temàtica del consum responsable i els drets de les persones consumidores des d’un punt de vista molt lúdic, participatiu i divertit, però amb un contingut que convida a la reflexió i la sensibilització del públic, que està dirigit als infants.