.

Ricomà, en una trobada amb la premsa.

El portaveu d’ERC a l’ajuntament, Pau Ricomà, ha carregat amb duresa contra l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, arran de la seva conferència sobre el futur de la ciutat pronunciada ahir a l’Auditori de la Diputació. “És gravíssim el menysteniment que va tenir l’alcalde cap aquells veïns que legítimament es queixen dels seus problemes, tractant-los de pessimistes i negatius. És lamentable -afirmava- que Ballesteros sigui incapaç de fer un mínim d’autocrítica i que menystingui l’opinió de tanta gent de la ciutat que té motius de sobra per estar descontenta amb la seva gestió. Aquesta falta de sensibilitat és pròpia d’algú acomplexat i amb poca confiança en si mateix”.

Ricomà assegura que el batlle “ens va voler enganyar donant per ‘solucionats’ temes que durant anys ha estat incapaç de desencallar i que no estan resolts ni de lluny”. En aquesta línia, “i després del fracàs de l’Smart City i dels Jocs, ara es treu un nou conill del barret amb la proposta del bus gratuït”. Una proposta “que ja no serà gratuïta de forma imminent i que no va ser capaç d’explicar com pensa fer-ho econòmicament. Un monotema que no va saber argumentar amb xifres creïbles”.

Segons el dirigent república, “es torna a evidenciar que no té ni rumb ni projecte de ciutat. Després de tres mandats desil·lusionants, Ballesteros no té credibilitat per liderar la ciutat. Tarragona necessita un canvi per prosperar”, etziba Ricomà.

/* JS para menú plegable móvil Divi */