.

Els dos entrenadors han protagonitzat una roda de premsa conjunta per explicar les seves sensacions de cara al derbi. Foto: CBT.

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de presentació del partit que enfrontarà a Ibersol CBT i CB Valls Nutrion aquest dissabte a les 19h al Pavelló del Serrallo.

En motiu del derbi basquetbolístic provincial, s’ha comptat amb la presència dels entrenadors dels dos equips, Berni Álvarez per part local, i Francesc Canals, tècnic del CB Valls. Després de molts anys, el derbi torna al Serrallo i promet intensitat i emoció, tal com preveuen els entrenadors dels dos conjunts.

Berni Álvarez, tècnic blau, assegura que, per una banda, el seu equip arriba “reforçat per ser capaços de competir fins l’últim segon a la pista del primer classificat. Per l’altra, haurem de corregir els errors si volem guanyar perquè ens visita un bon equip. Veurem com evolucionem durant la setmana per veure si som més favorits o menys que el Valls”.

En canvi, l’entrenador del CB Valls Nutrion, Francesc Canals, ho té més clar. “El CBT és favorit per a aquest partit. Juguen a casa, és una pista complicada en la que hi haurà bon ambient. Nosaltres arribem bé, estem millor en qüestió de joc, però serà un partit diferent per tot el que comporta: les emocions de jugadors i entrenadors. Serà un partit complicat”.

Finalment, Berni conclou que “un derbi sempre és un partit bonic, i que tornem a coincidir és bo pels dos clubs i pel bàsquet de la província”.

El partit es disputarà aquest dissabte 10 de novembre a les 19h al Pavelló del Serrallo i retransmès en directe per TAC 12.

/* JS para menú plegable móvil Divi */