.

Imatge d’arxiu del CAP Torredembarra.

Els treballadors del CAP de Torredembarra, depenent de la Xarxa Santa Tecla, han fet públic un comunicat on denuncien que “el sistema d’aire condicionat ha deixat de funcionar durant tot el mes d’agost, i s’ha hagut de treballar amb temperatures per sobre de 30 graus”.

“Fa anys que s’estan denunciant -afirmen- problemes de climatització que no han rebut l’atenció necessària, i ara les màquines no funcionen i el sistema de conducció està embussat. Les mesures que s’han pres des de Santa Tecla han resultat insuficients”.

“Moltes hores de treball, jornades de 12 i 24 hores, amb molta càrrega assistencial, retalls de la retribució salarial, problemes amb el sistema informàtic, i condicions de treball poc saludables, … perquè treballar a 30º no és sa”, etziben en un comunicat on s’assegura que el CAP es troba ubicat “en un edifici que fa molts anys que s’ha quedat petit” per a una població de la mida de la de Torredembarra.

“Necessitem responsables que siguin responsables, que es facin càrrec dels problemes que tenim, que no es limitin a culpar a l’altre sense assumir la seva part de responsabilitat. Gerència de Santa Tecla, Servei Català de la Salut, Ajuntament de Torredembarra: Facin alguna cosa !! Igual que fem nosaltres, que treballem fins i tot amb les condicions laborals que ens han proporcionat”, conclou la nota.