.

La incorporació del negoci de les llavors hortícoles millora l’oferta global de BASF per als agricultors.

BASF ha tancat avui l’adquisició del negoci global de llavors hortícoles de Bayer, que opera principalment amb la marca comercial Nunhems®, i completa així la compra de negocis i actius desinvertits per Bayer arran de la seva fusió amb Monsanto.

Espanya és un dels països on la integració té més impacte, amb quatre centres de treball, situats a El Ejido (Almeria), Cartagena (Múrcia) i Paterna (València). Amb un paper destacat està la investigació i el desenvolupament (R + D), amb dos centres.

Aquesta transacció afegeix una coneguda marca amb un historial de negoci de gran èxit. El negoci de les llavors d’hortalisses inclou 24 cultius i al voltant de 2.600 varietats. També inclou un sòlid sistema de millora integrada que consta de més de 100 programes únics en més de 15 cultius diferents.

La incorporació del negoci de les llavors hortícoles millora l’oferta global de BASF per als agricultors. A més, reforça el catàleg de llavors de BASF i complementa la cartera de Solucions Agrícoles, recentment ampliada. Aquesta cartera inclou ara llavors i trets genètics de valor agronòmic, tractaments químics i biològics per a la protecció de cultius, gestió del sòl, salut de les plantes, control de plagues i una plataforma digital agrícola.

Amb el tancament d’aquesta operació, BASF conclou l’adquisició d’una important varietat de negocis i actius en què Bayer ha desinvertit després de la seva fusió amb Monsanto. Aquests negocis van tenir unes vendes combinades de 2.200 milions d’euros en 2017. El preu de les adquisicions ascendeix a un total de 7.600 milions d’euros, subjecte a certs ajustos al tancament.