.

La senadora per Tarragona per En Comú Podem, Celia Cánovas. Foto: Crónica Global

La senadora per Tarragona per En Comú Podem, Celia Cánovas, ha  presentat la seva candidatura per liderar la secció catalana de la formació liderada per Pablo Iglesias. Ho ha fet aquest divendres, anunciant en roda de premsa a la plaça Catalunya de Barcelona (epicentre del 15-M) la seva intenció de participar a unes primàries encara sense data ni altres candidats. Actualment l’organització estatge a Catalunya està controlada per una gestora, encapçalada pel catedràtic de la UPF Vicenç Navarro i la diputada al Parlament Jessica Albiach, nomenada per Iglesias després de la dimissió d’Albano Dante Fachin, l’anterior secretari general.

Cánovas, apel·lant a l’esperit dels indignats del 15M i apostant per donar més poder als cercles, ha considerat que “Podem mai ha de deixar de ser l’altaveu del carrer.

Cal recordar que Cánovas va remetre un burofax a l’adreça de Podem Catalunya liderada llavors per Fachin, exigint la convocatòria d’una assemblea ciutadana després de la decisió presa per la direcció de participar al referèndum independentista de l’1-O.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */