.

.

TOTS 21

Pista de gel de Nadal 2022. Foto: Cedida

Pista de gel de Nadal 2022. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Reus ha facilitat l’accés gratuït de diferents col·lectius d’infants i joves de la ciutat a la pista de patinatge sobre gel i les atraccions de fira, en el marc de la campanya de Nadal 2022. Aquesta zona de lleure està instal·lada a la plaça de la Llibertat.

En paraules de Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat, ” Es tracta d’uns dels aspectes del Nadal a Reus que més ens plauen veient les criatures gaudint d’un Nadal més lúdic amb els seus companys que molts no podrien tenir”

Reus Promoció amb la col·laboració de N-Ice Skating empresa responsable de la pista de gel, ha proporcionat tiquets gratuïts a un total de 1.478 alumnes de 29 escoles d’Educació Primària, d’Educació Especial i d’Entitats Socioeducatives de la ciutat de Reus . El període en que els centres participen d’aquesta activitat és del 28 de novembre del 2022 al 3 de gener del 2023.

Recordem també l’esforç d’estalvi energètic. L’empresa responsable de la pista, s’ha compromès a reduir al 50 % la llum de nit i a compensar també el CO2 produït pel consum de KW. L’objectiu és, mitjançant seva participació amb el projecte mundial Clean CO2, aconseguir reduir el consum d’aquest gas fins al  0% d’emissions

D’altra banda, conjuntament amb  la regidoria de Benestar Social i mitjançant el suport de GREFIC (Gremi de firaires), hem distribuït 800 vals gratuïts a una trentena d’entitats del Consell Municipal de Discapacitats i als infants que participen en les activitats dels diferents Centres Oberts de la ciutat

Enguany, la pista de patinatge restarà instal·lada fins al diumenge 8 de gener.