.

El Nàstic ofereix novament la doble promoció de les darreres setmanes per als socis i aficionats nastiquers en el proper enfrontament grana davant la UD Almería (diumenge 12h) al Nou Estadi.

El diumenge, el Nou Estadi acollirà la jornada 32 de LaLiga 1|2|3, un matx contra un rival directe en la lluita per la permanència del Nàstic. L’entitat vol registrar una gran entrada al camp.

El partit entre Nàstic i la UD Almería es disputarà aquest diumenge, 2 d’abril, a les 12 hores. Per a aprofitar les promocions que ofereix el Gimnàstic de Tarragona caldrà passar per les oficines de l’entitat o per la Nàstic Hummel Store. La promoció està limitada al nombre d’entrades destinades, per l’aforament, en cadascuna de les zones.

Pel que fa als socis, podran retirar entrades de la seva zona on estan abonats al preu de 5€ cadascuna. Cada soci podrà retirar un màxim de 4 entrades. Mentre que els aficionats en general, independentment que estiguis o no abonats, podran optar per aconseguir una entrada a la zona de Gol o Preferent, quan facin una compra mínima de 10€ a la Nàstic Hummel Store.

L’horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores i els dies de partit dues hores abans de començar el matx. La Nàstic Hummel Store està oberta de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores; mentre que el dia de partit obrirà dues hores abans d’iniciar-se el matx.