.

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

Imatge d’arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

La Guàrdia Urbana ha realitzat aquest cap de setmana una campanya extraordinària i intensiva de controls d’alcoholèmia i drogues.

Dissabte es van realitzar 72 proves en diferents punts de la ciutat, com la Nacional 340 a la cruïlla de Torreforta, a la Via Augusta, a l’avinguda Vidal i Barraquer i al polígon comercial de les Gavarres. Els controls van detectar un positiu per consum d’alcohol i un positiu per consum de drogues. A més, també es van imposar 4 sancions per no tenir la ITV reglamentària, 2 infraccions per la utilització de dispositius mòbils i 6 infraccions per no portar el cinturó de seguretat, entre d’altres.

Entre la matinada de dissabte a diumenge i tota la jornada de diumenge es van realitzar 109 controls més, en vies com l’avinguda Roma, el passeig de la Independència o la rotonda de la Nacional 340 a Campclar, durant els quals es van detectar dos positius per alcohol. A banda, també es van detectar 7 vehicles amb problemes amb la ITV i es van imposar dues denúncies per manca de l’assegurança.

Aquests controls s’emmarquen dins d’una campanya promoguda pel Servei Català de Trànsit, en coordinació amb tots els cossos policials, amb motiu de l’augment de la sinistralitat.