.

Foto de família dels nens i nenes participants

Foto de família dels nens i nenes participants

Ahir al matí l’Ajuntament de Roda de Berà va posar en marxa l’oferta d’esbarjo estiuenc per als infants i joves de Roda de Berà. Amb l’objectiu de donar resposta a la necessitat tant d’ells com dels seus pares durant l’estiu, la regidoria d’Infància i la de Joventut, respectivament, han preparat un ventall d’activitats variades per tal que els dos col·lectius puguin gaudir durant els mesos de vacances.

L’alcalde de Roda de Berà, Pere Compte, acompanyat pels regidors de l’equip de Govern, Isabel Mondéjar, Cèlia Treserres, Llorenç Miró i Josep M. Marco, van visitar l’Escola i el Campus per tal de donar la benvinguda als 170 infants i joves inscrits en ambdós serveis.

L’Escola d’Estiu, que enguany s’ubica a l’escola Salvador Espriu, compta aquesta edició amb 94 inscrits d’entre 3 i 8 anys, cuidats per 8 monitores i 7 pre-monitors voluntaris. L’horari en el qual tindrà lloc l’activitat, a partir d’avui i fins el 31 de juliol, i de l’1 al 14 d’agost, serà de nou del matí a una de la tarda, tot i que també hi ha disponible el servei de bon matí, de 8 a 9 hores, i el servei de menjador, per 5 euros al dia. Entre les activitats que realitzaran els infants hi ha manualitats, tallers, jocs d’aigua, piscina, dinàmiques de grup i reforç escolar. Com en d’altres edicions, les activitats plantejades estan escollides d’acord amb l’impacte positiu en el desenvolupament integral dels infants.

Per altra banda, el Campus d’Estiu té lloc a la zona esportiva municipal Les Piscines, i està destinat a nens i nenes, nois i noies d’entre 8 i 14 anys, acompanyats per 7 monitors i monitores. Els 76 inscrits podran gaudir fins el 14 d’agost amb activitats com la natació, el tennis, els jocs d’aigua, el tir amb arc, el futbol, una nit d’esport i convivència, entre d’altres. L’horari és de nou del matí a una de la tarda, tot i que també s’ofereix el servei de menjador, d’una a tres de la tarda, a un preu de 6,5 euros/dia.