.

Durant l'inici de la campanya de donació de sang a Tarragona | Foto: Mauri

Durant l’inici de la campanya de donació de sang a Tarragona | Foto: Mauri

Arrenca amb bon ritme la marató de donació de sang a Tarragona. La campanya s’ha iniciat aquest matí de 16 de gener a l’Hospital Joan XXIII i s’allargarà fins la propera setmana. La campanya ja va presentar-se la setmana passada, on l’objectiu és aconseguir 7.000 donants per remuntar les reserves de sang en una setmana, ja que ara són baixes, després de les festes de Nadal.

Aquest matí l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha assistit a l’inici de la Marató de Donants de Sang 2.0 de tot Catalunya, des del Banc de Sang de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

En la seva visita a l’Hospital, l’Alcalde ha aprofitat per “encoratjar i donar suport a la feina que duen a terme diàriament l’equip de la Unitat d’Hemodinàmica, en un moment d’especial dificultat com aquest” i ha encoratjat a tots els treballadors de la sanitat pública “que fan una feina exemplar diàriament al nostre país i a la nostra ciutat”.

Ballesteros ha reiterat que manté el convenciment “que aquest problema es resolgui el més aviat possible, exigint altra vegada la màxima celeritat per al retorn del servei de 24hores de la unitat d’hemodinàmica, que és necessari i urgent”. I ha conclòs “En cap cas permetrem que es posi en dubte la professionalitat i qualitat assistencial que presten tots i cadascun dels professionals sanitaris que desenvolupen la seva tasca a l’Hospital Joan XXIII”.

La campanya engegada avui pretén arribar als joves com a nous donants per a consolidar les donacions en un futur. Les xarxes socials com Facebook o Twitter seran algunes de les vies que volen utilitzar els organitzadors. En aquesta edició també via Whatsapp es vol arribar a comprometre a aquests donants joves.

/* JS para menú plegable móvil Divi */