.

Fàbregas presenta la nova campanya | Campdesports.cat

Prop d’una vintena de nous socis ha fet el Nàstic des de la posada en marxa de la nova captació de socis la setmana passada. La campanya romandrà activa fins el proper 31 de gener.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és superar la xifra actual de socis de pagament, que s’eleva a 4.235, a la qual s’han de sumar els 1.593 socis infantils i que no són de pagament, que fan que el nombre global sigui de 5.828.

Les persones que es donin d’alta com a nou socis podran accedir al Nou Estadi de manera gratuïta per veure el darrer partit de la primera volta, que enfrontarà l’equip de Vicente Moreno amb el Villarreal B, sempre i quan treguin el carnet abans de la seva disputa.

Qui es faci soci gaudirà d’una invitació per acudir a Spa Aquum. Els preus són de 50 euros el Gol, 80 la Preferent i 110 la Tribuna i donaran dret a veure tots els partits de la segona volta.

El director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, recorda que els nous socis ‘tindran l’opció d’acollir-se al pagament fraccionat: el primer seria en el moment de donar-se d’alta i el segon l’1 de febrer’. ‘Aquest pot ser un bon regal de Nadal o de Reis’, ha afegit.

Camp d’Esports.cat / Grup de Diaris Digitals de Catalunya