.

Imatge del Servei Meteorològic de les precipitacions d'aquest matí

La tardor segueix afectant meteorològicament a Tarragona. Ara ja desactivada l’alerta de Protecció Civil per ventades fortes, s’espera un dia plujós. El cel resarà molt ennuvolat o cobert en general fins al migdia. Durant la tarda s’obriran petites clarianes. Les precipitacions afectaran a tots els punts de Catalunya, sobretot al litoral i prelitoral, on no minvaran a partir del vespre.

Les precipitacions seran febles en excepció d’alguns punts on seran localment moderades o possiblement fortes. Malgrat els aiguats, de moment no hi ha activat cap avis per perill meteorològic.

De moment, els serveis de Bombers i Mossos d’Esquadra no han hagut d’assistir cap accident per les precipitacions, dada que pot anar variant durant el dia però, com han afirmat els Bombers al Tarragona21, “segons les dades de precipitacions que hi ha fins ara no s’espera cap assistència greu”

La temperatura pel dia d’avui s’espera més baixa, entre els 10 i 16 graus durant tota la jornada acompanyada d’unes dades d’entre el 90 i el 100% d’humitat relativa.

La visibilitat serà regular o localment dolenta fins al migdia. A partir de llavors, millorarà fins quedar bona i regular. El vent bufarà de component nord i est fins al matí, entre fluix i moderat, amb alguns cops forts al litoral.

AnnaMG