.

.

TOTS 21

Aquest dissabte se celebra la 27ena Diada de la Gran Família de l'ONCE Catalunya. Foto: PortAventura

Aquest dissabte se celebra la 27ena Diada de la Gran Família de l’ONCE Catalunya. Foto: PortAventura

Aquest dissabte, 3 de juny, l’ONCE a Catalunya celebra la tradicional trobada per commemorar la 27ena setmana del Grup Social ONCE a Catalunya. En aquesta ocasió, serà a PortAventura i aplegarà unes 1.200 persones cegues i amb altres discapacitats acompanyades de familiars i amics de l’organització, sota el lema “Amb tu transformem vides”. La celebració estarà presidida pel director general de l’ONCE, Ángel Sánchez.

Els assistents a la gran trobada de la família ONCE Catalunya podran gaudir del mític parc d’atraccions acompanyats pel personal, que s’ha format en tècniques de guia, orientació i mobilitat per a persones cegues.

Culmina així la setmana del Grup Social ONCE a Catalunya on, des del 26 de maig, es realitzen diverses activitats de conscienciació als 18 centres i agències que l’ONCE té a Catalunya. Les activitats de la Setmana del Grup Social ONCE a Catalunya tenen com a finalitat donar a conèixer la feina que diàriament es realitza a l’ONCE; mostrar les capacitats dels afiliats i afiliades i sensibilitzar la ciutadania donant-li opció de posar-se en la pell d’una persona cega.

“Us convidem a fer una societat més inclusiva, igualitària i humana entre tots i totes. Compartim amb la societat catalana la Il·lusió de l’ONCE i volem visibilitzar el dia a dia de les persones cegues i amb discapacitat visual greu. Agraïm a la ciutadania la solidaritat per fer-nos costat amb la nostra loteria social, responsable i segura, que ens permet donar serveis socials personalitzats a més de 10.000 afiliats i afiliades de tot Catalunya” apunta Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya.

Els afiliats i afiliades a l’ONCE deixaran anar a PortAventura  la seva adrenalina, pujaran a les diferents atraccions, donaran voltes a gran velocitat i gaudiran d’una gran jornada d’alegria i diversió amb abraçades plenes d’il·lusió.