Xiulada als dirigents de la Cooperativa Agrícola de la Canonja

Els concentrats, amb pancartes, davant la Cooperativa Agrícola. Foto: Tarragona21

Un grup de clients de la seció de crèdit de la Cooperariva de la Canonja s’ha concentrat aquesta tarda davant de l’entitat aprofitant la celebració d’una reunió entre els dirigents d’aquesta i l’Ajuntament reclamant que la Cooperativa, en situació de fallida, accedeixi a tornar-los els diners que tenen bloquejats en comptes corrents i llibretes.

El col·lectiu, que ha mostrat pancartes i xiulets demanant cobrar, de sent decebut per “la manca d’informació” de l’entitat i perquè des del mes d’abril no han sabut res de les intencions de la Cooperativa per retornar-los els diners.

Especialment sorollosa ha estat l’entrada dels directius a les oficines de l’Ajuntament. Els concentrats duien pancartes on es llegia: “Volem cobrar”, “Torneu els diners” i “Solucions, ja”.

Directius de la Cooperativa s’entrevisten aquesta tarda amb l’alcalde i els regidors del consistori. L’Ajntament ja ha anunciat que adquirirà per més d’un milió d’euros els immobles de l’entitat, però demana per escrit una garantia de devolució dels dipòsits. Aquest és el punt que està frenant els avenos, segons ha destacat a Tarragona21 el portaveu dels concentrats, Josep Torrents.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *