.

.

TOTS 21

Xavi Molina signant el seu contracte. Foto: Nàstic

Xavi Molina signant el seu contracte. Foto: Nàstic

El Nàstic segueix tancant el capítol de renovacions i s’està assegurant la continuïtat de pesos pesants en el vestidor. Als noms de Moreno, Mossa i Tejera s’han afegit avui mateix Xavi Molina i Manolo Reina. Ambdós acabaven contracte i han renovat per dues temporades més.

El de la Canonja continuarà sent un dels capitals del club de casa seva i sent un dels pilars bàsics en l’esquema defensiu de Moreno, ja sigui com a mig centre o en l’eix de la defensa com ha estat el cas en aquest tram final de temporada, rendint a gran nivell formant parella amb Suzuki.

I si la defensa està ben coberta, millor ho estarà la porteria amb la renovació de Manolo Reina, també per dues temporades. El porter andalús començarà la que serà la seva quarta temporada al club, i juntament amb Molina, seguirà sent un dels capitans. Des de la seva arribada, Reina ha anat creixent i aquesta temporada ha estat molt protagonista, amb intervencions de mèrit. La més recordada serà la batalla psicològica de Saragossa amb Lanzarote, provocant l’error d’aquest en el llançament de penal, que feia somiar al Nàstic amb l’ascens directe.