.

Xavi Molina celebra l'1-2 davant de l'Almeria.

Xavi Molina celebra l’1-2 davant de l’Almeria.

Gerard Piqué va fer famosa la temporada passada l’expressió ‘kevin Roldán, contigo empezó todo’ durant la celebració del Triplet del Barça. Dos mesos més tard, el Nàstic arrencava el seu camí en la Liga Adelante, després de l’ascens, a casa davant l’Albacete. Era el minut 88, i amb 0-2 al marcador, quan Xavi Molina marcava, de córner, l’1-2. Era el primer gol de la temporada i va donar pas a l’empat de Marcos, per acabar salvant un punt. 36 jornades després, un nou gol de Xavi Molina fa somiar a tots als nastiquers amb l’ascens a Primera. ‘Contigo empezó todo’.

Corria el minut 88 de la primera jornada de lliga. El Nàstic, tot i haver fet un bon encontre, estava perdent en el seu debut. Ningú creia que en qüestió de 5 minuts, els de Vicente Moreno acabarien salvant un punt. Un córner picat per Giner el rematava al fons de la xarxa el de La Canonja. Amb poc temps per davant, i amb mig Nou Estadi ja buit, el Nàstic tenia esperances de treure alguna cosa positiva. Ja en temps de descompte, una pilota penjada a la desesperada pel propi Xavi, servia per a que Marcos provoqués un penal, que ell mateix acabaria transformant.

Xavi Molina felicitat per Vicente Moreno en finalitzar el partit contra l'Albacete.

Xavi Molina felicitat per Vicente Moreno en finalitzar el partit contra l’Albacete.

36 jornades després, Xavi Molina tornava a veure porta, marcant el seu segon gol de la temporada. I també de córner a les acaballes del partit. Tornava a ser l’home de la il•lusió. Només cal veure com els jugadors, i fins i tot, el propi Vicente Moreno, celebraven el gran triomf aconseguit aquest dissabte. Ja fa temps que l’entorn parla de la possibilitat d’ascens, però és ara quan sembla, que tot l’equip veu aquest objectiu molt a prop. El gol de Molina podria ser el punt d’inflexió definitiu.

I ens preguntem…què hagués passat durant la temporada si el Nàstic hagués començat perdent la lliga davant l’Albacete? Potser, d’aquí uns anys, ens vindrà a la memòria el gol de Xavi Molina a Almeria, com un gol crucial i històric.