.

.

TOTS 21

Aquest dissabte 3 d’octubre es desenvoluparà la travessia col·lectiva més llarga nedada mai al mar a Tarragona: la ‘I Via Augusta’. La ruta de 21km que va des de la Platja del Miracle  fins Roda de Barà. Ho intentaran vuit nedadors/es de llarga distància de la secció d’aigües obertes del Club de Vela Platja Llarga. Un trajecte que des de fa segles s’ha fet a peu i que ara, per primera vegada es farà nedant.

Els nedadors, que aniran en 3 ritmes diferents, tindran el suport de l’embarcació de Vela Llatina ‘Pepeta II’ que pertany a l’associació Orsasop de Torredembarra i dels Kayaks del Club de Vela Platja Llarga. Diversos nedadors/es de Tarragona els acompanyaran el tram final que va des del Club Marítim Torredembarra o Club Nàutic Creixell.

Els nedadors disposats a finalitzar el repte són Norbert Parera, Àngel Palau, Gemma Zapater, Sergi Rodríguez, Diego Ortega, Jorge Torres, Alberto Valles i Antonio Atienza.

Inicialment el recorregut estava previst fer-ho a la inversa (del Roc fins el Miracle) però les previsions han obligat a fer el canvi de sentit.

Dia de celebració: 3 d’octubre (de 7:30 am a 15:00 hores)

Lloc de sortida: Platja del Miracle. Lloc d’arribada: Platja de la Punta de la Guineu al Roc de Sant Gaietà

Redacció