TOTS 21

Imatge de la roda de premsa d’aquest dijous. Foto: Cedida

Neix ‘Love Stream’, 8 locals d’oci de Reus uneixen sinergies per realitzar una programació estable de música. El projecte, que compta amb la participació de The Green Dog Cafè, Cafè Reus, Absenta, Sentiments, Blondie, Brotos, Teïna i Lo Submarino, vol ser «una forma de protesta» davant la manca d’un pla d’ajudes específic al sector de l’oci nocturn davant la Covid-19, i es fonamenta en «seguir treballant, programant música en temps de crisi, un projecte de streaming a diferents locals de la capital del Baix Camp». Aixi ho han assegurat els representants dels establiments en roda de premsa convocada aquest dijous.

«Davant la inestabilitat de l’oci i els nous hàbits de consum de música, hem creat aquest projecte en uns temps difícils per la cultura, però necessaris per a l’estabilitat emocional dels reusencs, la cultura és salut», afegien. «La música ha sigut la banda sonora de les nostres vides i el seu consum ha anat molt lligat a l’oci nocturn, almenys el consum més humanista d’aquest tipus de cultura. Per això hem creat un projecte per continuar gaudint d’aquest tipus de cultura i sobretot per visualitzar aquests locals que resten tancats fins que no s’acabi el confinament» afirmaven.

Per això han creat una programació on cada setmana trindran un dj o grup musical realitzant un directe al local a la ciutat. «Podràs gaudir des de casa de la cultura segura als teus locals preferits. Punxarem a porta tancada, locals tancats oberts al món». Aquesta és la filosofica de la iniciativa.

Les emissions es portaran a terme des de https://www.mixcloud.com/welovestream

LANOVA Ràdio de Reus emetrà totes les sessions els dissabtes a les 22h

Programació 2020-2021

Tots els dissabtes a les 18 hores

21 de novembre: The Green Dog Cafè dj ecléctico

28 de novembre: Absenta Mister Rombo

5 de desembre: Cafè Reus Strictly Vinyl Sessions

12 de desembre: Teïna Dj Luna

19 de desembre: Sentiments Dj Makoki

26 de desembre: Brotos Dj Broto’s

2 de gener: Blondie Dj Papux

9 de gener: Lo Submarino Dj Ogt

Xarxes Socials:

Facebook: https://www.facebook.com/welovestream

Instagram: https://www.instagram.com/welovestream

Mixcloud: https://www.mixcloud.com/welovestream

Redacció