.

.

TOTS 21

Un total de 21 voluntaris han respost a la crida per netejar el Mur Verd de La Canonja, en una campanya europea amb suport de l’Ajuntament canongí. Famílies amb canalla, parelles i també regidors i regidores del consistori han sortit de la plaça del Castell per dirigir-se, conduïts per un monitor del Gepec, en direcció al Mur Verd per tal de netejar l’entorn de la brutíssia.

El col.lectiu ha recollit 62 quilos de residus, entre els que destacaven molts envasos a prop dels Baladres i restes d’antics recs que estan en desús i amb l’efecte del sol es van trencant. També moltes tovalloletes a la riera que venen de la clavaguera de Bonavista.

‘L’experiència ha estat molt satisfactòria, amb molta presència de canalla’, ha destacat a Tots21 la regidora de Medi Ambient, Glòria Virgili. A alguns els ha servit per descobrir el Mur Verd.

Els voluntaris, abans de sortir. Foto: Tots21

El acabar la jornada. Foto: Cedida

Es tracta de la campanya “Let’s Clean Up Europe”, una acció comuna a tot Europa, que enguany se celebra del 6 al 8 de maig, per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.