.

.

TOTS 21

L’agrupació socialista ha realitzat aquesta tarda a Bonavista la primera trobada veïnal de la seva campanya ‘Batega amb Tarragona’. Foto: PSC

En el marc de l’inici de la campanya ‘Batega amb Tarragona’, l’agrupació socialista de Tarragona ha realitzat la primera trobada veïnal aquesta tarda a Bonavista. El candidat a l’alcaldia pel PSC, Rubén Viñuales, ha afirmat que en menys d’una setmana ja han rebut més d’un centenar de propostes: “Els i les socialistes estem molt contents per la bona rebuda de la ciutadania tarragonina per la nostra campanya, hem rebut més de 100 propostes. La gent ens diu que Tarragona està pitjor que mai, el canvi que va prometre ERC ha estat a pitjor. Aquesta alta participació demostra les ganes que té la ciutadania de transformar Tarragona”.

La campanya del PSC és un procés participatiu d’escolta activa que es perllongarà durant els propers mesos. Segons Viñuales, aquesta iniciativa, que consisteix en recollir l’opinió de tots els tarragonins i tarragonines, té l’objectiu d’aconseguir el millor programa per la ciutat: “Volem un Ajuntament que governi per tothom, que reactivi l’activitat econòmica per diversificar el nostre teixit empresarial i així generar nous llocs de treball de qualitat”.

Aquest procés participatiu, que recorrerà tots els barris i urbanitzacions de la ciutat, també permet l’aportació de noves idees i demandes a través de la pàgina web www.bategaambtgn.com. Viñuales vol que aquest projecte sigui engrescador i el màxim participatiu possible i que permeti reactivar la ciutat: “Creiem que aquest és un objectiu més necessari que mai per reactivar Tarragona”.

Redacció