.

.

TOTS 21

Village People

Concert dels Village People

Cambrils viurà, un any més, el Festival Internacional de Música amb un cartell d’artistes de nivell. Enguany, la 41 edició del festival ha tornat a apostar per noms que mobilitzen el gran públic, com el retorn dels Village People sobre els escenaris –amb la seva formació íntegra, a excepció de l’indi–, o els cantants de pop español massiu, Alejandro Sanz i Miguel Bosé.

El tret de sortida l’oferirà Juan Luis Guerra, amb la seva reconeguda i premiada mescla de merengue, bolero i jazz fusió. El promotor de PubliOlimpia, Antoni Mas, ha lloat la presència de Guerra en un dels pocs concerts que oferirà a l’estat. A Cambrils, l’artista llatí hi presentarà el seu darrer disc, ‘Todo tiene su hora’, de la mà dels seus èxits de sempre. Completen el cartell Gemeliers, un concert de rock català que es manté sota secret, Pasión Vega amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, El Barrio i un reguitzell d’artistes de La Noche Movida de los 80’s.

Aposta reforçada

Des de fa dos anys, i aquest estiu en farà tres, que l’Ajuntament de Cambrils ha cedit l’organització del festival internacional de música de Cambrils a PubliOlimpia. “L’objectiu és que el festival tingui un cost zero pels cambrilencs”, ha subratllat l’alcaldessa, Mercè Dalmau. En aquest sentit, qui posarà els diners és PubliOlimpia que duplica el pressupost respecte l’any anterior amb una dotació d’un milió d’euros.

Mas ha defensat l’aposta perquè “tenim un gran cartell amb nou artistes de categoria”. El promotor també ha reconegut que, si l’any passat es va arribar als 35.000 assistents, enguany caldria superar els 50.000 per quadrar la caixa. Per assolir-ho, ha resolt, les grades es desplaçaran uns metres enrere per tal de poder encabir-hi més gent i assolir el ple absolut en determinats concerts, amb unes 6.000 entrades venudes.