.

.

TOTS 21

Imatge de l’ajuntament de Vila-seca. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat per unanimitat en el ple municipal celebrat el passat diumenge suspendre de manera indefinida l’ordenança fiscal reguladora de la taxa d’ocupació de terrenys d’ús públic amb taules i cadires amb finalitat lucrativa.

La iniciativa fou proposada pel Grup Municipal de Vila-seca en Comú en la sessió plenària corresponent al mes de gener. Fou descartada en aquell moment per part de l’equip de govern encapçalat per Pere Segura al·legant dificultats tècniques i que, a més, ja s’havia aprovat una ajuda al sector.

Mario Téllez, portaveu dels Comuns al municipi de Vila-seca, assegura que és una mesura de justícia ja que les diferents restriccions han limitat la capacitat econòmica de l’hostaleria i restauració estat sotmeses.

A banda d’aquesta mesura els Comuns van pactar una partida econòmica de 250.000 euros per tal d’ajudar a les empreses del municipi a minorar les afectacions econòmiques produïdes en motiu de la situació sanitària de pandèmia per el virus de la Covid-19. S’espera que aviat s’obri la convocatòria per poder optar als ajuts.

Redacció