.

.

TOTS 21

Presentació de la Volta a la província de Tarragona.

Presentació de la Volta a la província de Tarragona.

Més de 120 ciclistes d’un total de 18 equips participaran durant aquest cap de setmana en la 52 edició de la Volta Ciclista a la província de Tarragona. Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa a l’hotel Gran Palas de la Pineda, la 52 edició d’aquesta tradicional Volta, que torna amb un nou format de tres etapes i que tindrà lloc del 6 al 8 de juny.

L’acte ha comptat amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vila-seca, Francisco Almazán, i el director general de la Volta, Joan Carles Ferran, i ha servit per donar tot tipus de detalls sobre el desenvolupant de la cursa que s’iniciarà aquest divendres a partir de les 20,30 hores a Vila-seca, concretament al parc dels Aragalls. Aquesta etapa de 75 quilòmetres està prevista que finalitzi al mateix lloc sobre les 22,15 hores i es desenvoluparà per un circuït semi urbà de 15 voltes al llarg del Raval de la Mar.

La resta d’etapes són Amposta – Freginals de 84 quilòmetres, el dissabte 7 de juny i Ascó – Ascó, de 96,4 quilòmetres, el diumenge 8 de juny.