.

.

TOTS 21

Imatge de l'encesa dels llums de Nadal. Foto: Ajuntament

Imatge de l’encesa dels llums de Nadal. Foto: Ajuntament

Des d’ahir dijous, el municipi de Vila-seca ja llueix el tradicional enllumenat de Nadal pels diversos carrers i places dels tres nuclis de població: la Pineda, la Plana i Vila-seca.

L’encesa de l’enllumenat de Nadal es va realitzar al barri del Colomí de Vila-seca, concretament al carrer de Tarragona, davant mateix de la Residència de la Gent Gran, on s’hi van aplegar diversos infants, veïns i veïnes del municipi, així com també alguns avis i àvies de la Residència.

Pel que fa a l’enllumenat, cal destacar que tots els elements ornamentals són de baix consum i, a més, s’han instal·lat temporitzadors perquè a les 10 de la nit s’apagui l’enllumenat dels motius nadalencs més grans. Unes mesures que suposaran un estalvi energètic del 18%.

L’Ajuntament de Vila-seca continuarà apostant per l’arbre ecològic de la plaça de l’Església (15 metres d’alçada recobert de branques de restes d’esporga de diversos pins pinyoners del municipi) tot i que també es veurà renovada la seva il·luminació. Enguany també s’incorpora l’arbre de Nadal de més d’11 metres d’alçada davant mateix de l’Esplai Sant Esteve de la gent gran.

L’encesa de l’enllumenat, protagonitzada per nenes i nens del municipi, fou presidida per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, juntament amb diversos membres de la Corporació Municipal.