.

.

TOTS 21

Imatge dels homenatjats. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Vila-seca ha ofert avui, a l’Auditori Josep Carreras, una recepció als docents dels diversos centres educatius de Vila-seca que s’han jubilat en finalitzar els cursos 2019-2020 i 2020-2021.

L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, juntament amb la regidora d’Ensenyament, Manuela Moya, han presidit un acte que ha comptat amb la presència d’un centenar d’assistents, entre professors, familiars i alumnes, i ha servit per a retre homenatge a un total de 16 docents: Roser Pallerola i Isabel García, de l’Escola Antoni Torroja i Miret; Blanca Sarroca, de l’Escola Sant Bernat Calvó; Isabel Ortega i M. Victòria Varosa, de l’Escola Mestral; M. Teresa Sabaté, de l’Escola La Plana; M. Carme Solé, Jovita Gordo, Adolf Quetcuti, Marisol Próspero, Maria Soledad Lombardero, Marisa Rodríguez i Núria Ventosa, de l’Institut Ramon Barbat i Miracle; William Waters, del Conservatori de Música i M. Antònia Rovira i Julia Gracia, del Centre de Formació d’Adults.

En els seus parlaments, l’alcalde de Vila-seca ha volgut recordar la importància de ser mestre o professor, ja que “són les brúixoles que activen els imants de la curiositat i la saviesa dels nostres infants”, afegint que “dia a dia treballen amb el capital humà que garantirà el futur”. Per la seva banda, la regidora Manuela Moya els ha desitjat que “la nova etapa estigui plena de vitalitat, joia, encerts i moments de retrobada”.

Redacció