.

.

TOTS 21

Mario Téllez, portaveu del grup municipal, davant el centre escolar. Foto: Cedida

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha presentat una queixa formal davant el Síndic de Greuges de Catalunya per denunciar que la calefacció del menjador de l’Escola La Canaleta no ha funcionat mai.

La coalició d’esquerres assegura que les famílies usuàries del menjador porten anys presentant queixes a l’Ajuntament. Fruit d’aquestes reclamacions, finalment es va aconseguir que l’Ajuntament incorporés calefactors elèctrics. No obstant, des del Consistori es neguen a reparar la calefacció centralitzada al·legant que és un problema estructural i, per tant, competència de la Generalitat.

Per tractar de desbloquejar la situació, els Comuns van incorporar un punt a l’acord de pressupostos a fi que l’Ajuntament avanci els diners de la reparació i que la Generalitat els hi torni a posteriori. Tot i així, amb l’objectiu d’agilitzar els tràmits, han interposat una queixa formal davant el Síndic de Greuges “per forçar a Ajuntament i Generalitat a posar-se d’acord de forma urgent i resoldre aquest problema amb la màxima celeritat possible”.

Redacció