.

.

TOTS 21

Vila-seca des de l'aire

Vila-seca ha programat diversos actes commemoratius per al Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, els quals es duran a terme entre el 24 i el 28 de novembre.

Dilluns, 24 de novembre  a partir de les 18.00 h, tindrà lloc a la Biblioteca de Vila-seca la conferència ‘Aspectes mèdic-legals de la Violència de Gènere’ a càrrec de Francisco Garcia Sayago, metge forense de l’Institut de Medicina Legal de Catalunya.

A l’endemà, a partir de les 6 de la tarda a la plaça de l’Església, es durà a terme la lectura del manifest, a càrrec de les entitats de dones del municipi; seguidament de les actuacions de ball a càrrec d’acadèmies de dansa i una flashmob contra la violència. A continuació, tindrà lloc el taller ‘Des-igual@ment’ a la Sala Polivalent de l’Ajuntament, on es reflexionarà sobre quines eines tenim per identificar conductes afectives abusives dels fills.

El dijous dia 27 de novembre es lliuraran els premis als guanyadors del concurs de tuïts dels instituts del municipi a les 18.00 a la Sala Polivalent de l’Ajuntament. Per acabar els actes commemoratius del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, el divendres 28 es durà a terme una excursió al Parlament de Catalunya. Per a poder-hi participar, cal inscriure’s a l’àrea de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Vila-seca fins al 26 de novembre.

Cal destacar que durant aquests dies es podrà visitar al vestíbul de la Biblioteca de Vila-seca l’exposició de l’Institut Català de les Dones ‘El món en femení’.

Tots aquests actes compten amb l’organització de l’Ajuntament de Vila-seca, el Casal de la Dona de Vila-seca, l’Associació Cultural de Dones de la Pineda, l’Associació de Dones Progressistes de la Plana i la col·laboració de l’Institut Català de les Dones, la Biblioteca de Vila-seca i el Consell Comarcal del Tarragonès.