.

Gimeno, en el moment de rematar. Foto: Josep Garcia

La victòria d’aquest cap de setmana deixa al conjunt tarragoní del vòlei Sant Pere i Sant Pau molt ben situat per jugar el “play-off” d’ascens (ho faran els dos primer classificats de cada grup en finalitzar la lliga) després de guanyar per 3-0 al CV Leganés (tercer en la lliga), dels que es distancien a 10 punts i mancant quatre jornades, podrien segellar matemàticament aquesta plaça abans del que s’esperava.

Malgrat el 3-0 els locals es van haver d’emprar a fons per treure el partit endavant, sobretot en els dos últims sets.
En la primera mànega els vermellonss van començar amb un ampli avantatge en el marcador 6-0, 7-2, 8-4, i que es va anar mantenint fins al final gràcies a la bona feina de l’atac i els 5 punts en bloqueig dels locals ( 17-14, 20-14, 22-18, 23-21) per acabar 25-21.

El segon set, molt més ajustat, va ser un intercanvi d’atacs entre els dos conjunts durant tot el set que no es va decidir fins al 20-20, on dos errors visitants i dos bloquejos dels cooperativistes tancaven el set 25-22.

L’inici de l’últim set va ser molt dolent i amb 0-3 Sanllehí va haver de sol·licitar el canvi per unes molèsties a l’isquiotibial, però el conjunt vermelló va saber refer-se amb rapidesa i igualar 3-3. Malgrat el treball amb 10-10 al marcador, un servei directe i dos bloquejos dels madrilenys, van situar el marcador 10-13 però els tarragonins, de nou amb una bona feina en bloqueig i defensa van saber posar el 14-14 en el marcador , una igualtat que no es va moure fins al final.

Amb una renda còmoda de 24-21 per als locals, un atac i dos bloquejos seguits de Leganés va posar el 24-24 i la por al cos a tot el pavelló de Sant Pere i Sant Pau, però dos atacs consecutius dels vermellons van tancar el partit donant els 3 punts per al CV Sant Pere i Sant Pau i posant terra pel mig davant els seus perseguidors.

L’entrenador del conjunt local, Vlado Stevovski, va resumir en finalitzar el partit que “Potser hem patit més del que calia, hem baixat la nostra intensitat en diversos aspectes del joc i això es paga, però estic content per la feina feta i el canvi que ha donat l’equip per saber sobreposar-se a la situació. ” Pel que fa a la lesió de David Sanllehí ha apuntat que “Cal veure aquesta setmana que diuen les proves, però crec que ho hem detectat aviat i sembla ser que és només una punxada i que amb repòs aquesta setmana es podrà recuperar”.

La propera setmana el CV Sant Pere i Sant Pau viatjarà a Almoradí en la quinzena jornada de lliga.