.

Les liles tenen ara un balanç de victòries i derrotes de 3/3. Foto: TGN Bàsquet

Partit corresponent a la jornada 6 de la lliga en el qual el TGN Bàsquet ha rebut al pavelló del Sagrat Cor el CB Granollers. L’equip lila no ha estat encertat ofensivament i aquest fet ha provocat que el matx fos molt igualat. Però el TGN Bàsquet ha pogut sumar un nou triomf (44-38) -situant així el 3/3 a la classificació- gràcies a un magnífic tercer període amb un parcial de 16-6.

La primera part ha estat marcada per la manca d’encert en atac i això ha provocat que s’igualés en tots els aspectes del joc (9-9, min 10). En el segon període, el TGN no s’ha sentit còmode en cap moment, llegint malament els espais i errant situacions clares en atac. Tot i això, el rival no ha aconseguit agafar distància a l’electrònic, arribant amb un 23-23 al descans.

A partir de la segona part, ”a través d’alguna rotació extra i que l’equip entengués que no havia de botar i compartir més la pilota i ser més generoses entre totes en atac, hem pogut obrir una escletxa de 10 punts al marcador” (39-29, min 30), explica Marc Rovirosa. Els últims 10 minuts han estat de tràmit, controlant el ritme del matx i assegurant la tercera victòria de la temporada (44-38, min 40)

El tècnic Lila al final del partit ha volgut destacar que l’equip no troba el camí en el joc estàtic i l’aportació positiva de les 4 Júniors: ”L’equip no és capaç de jugar l’estàtic com toca i hem de seguir entrenant aquest aspecte per fer que l’equip llegeixi  millor el joc. A part, mencionar el paper de les júniors que ens han ajudat moltíssim a competir el partit com havia de ser; les quatre han estat molt i molt bé” afegia el tènic.

La propera jornada l’equip jugarà dissabte 12 de novembre contra el Bàsquet Safa Claror A (18.00h) a domicili.

Parcials: 9-9, 14-14, 16-6, 5-9