.

Els tarragonins es van imposar amb un resultat ajustat. Foto: Cedida

Victòria de l’Ibersol CBT davant el Martinenc per tancar la temporada al Serrallo, un partit molt igualat i sobretot amb molt d’encert des de la línia de tres punts (Sisco Moreno 5/6 en t3) que es va decidir per un punt més d’energia dels jugadors de Berni a les acaballes del partit. Els millors van ser Buscail amb 11 punts i 10 rebots per 22 de valoració i Kristian Mendes amb 15 punts i 5 rebots per 14 de valoració.

Inaugurava el marcador Duch amb un triple, que contestaven els barcelonins. Duch tornava a encertar des de la mitjana distància i Buscail tancava el rebot. Un parcial de 0-5 favorable als visitants donava el primer avantatge als del Guinardó. Marc Buscail trencava el parcial en contra amb una cistella al pal baix i addicional. Berni demanava temps mort després d’una nova reacció visitant (10-16). Kristian connectava un triple important per no despenjar-se del partit i Tomás recuperava la pilota per servir-la a Ousmane que esmaixava (17-19). El final arribava amb un marcador de 20 a 23.

El segon quart va començar amb una cistella de David Fernández que finalitzava un contraatac. La contestava des del triple l’equip barceloní que no deixava als del Serrallo posar-se per davant. Sisco, però també se sumava a la festa del triple i els visitants s’hi tornaven. David Fernández amb un altre triple posava els blaus per davant el marcador i es recuperava la pilota. David Fernández entrava en ebullició i aconseguia ara, els dos tirs lliures (32-29). Igualaven el marcador els visitants amb un triple. Un segon triple consecutiu en contra obligava Berni a demanar temps mort (32-35). En la sortida del temps mort, Sisco igualava amb un altre triple. Ousmane obtenia cistella i addicional (37-38). El descans arribava amb un marcador de 41 a 45.

En la sortida del descans, Estebanell anotava al límit de la possessió. Ousmane esmaixava per empatar el partit i Estebanell recuperava la pilota per finalitzar ell mateix (47-45). El partit s’igualava en el marcador i en intensitat (55-55) quan tot just s’arribava a l’equador del tercer quart. Duch posava per davant als blaus amb una cistella sota el cèrcol. David Fernández amb un altre triple tornava a posar per davant als locals (62-60). JJ Miguel anotava al final del tercer quart (66-65).

L’inici del darrer començava amb un triple dels visitants per capgirar el marcador, la tornava Sisco des de la cantonada. I un altre triple de Sisco per posar el 72-68 en el marcador. Els visitants no es deixaven anar i tornaven a portar la iniciativa en el marcador, però Sisco amb un altre triple capgirava el marcador altre cop. Demanava temps mort l’entrenador rival per trencar ara la bona dinàmica blava (79-75). Kristian anotava des de la llarga distància quan semblava que els visitants es podien ajustar més encara el marcador. Anotava Duch a manca de 15 segons (83-78), demanava temps mort l’entrenador visitant. Es recuperava la pilota i Berni demanava temps mort. El final arribava amb una victòria per 86 a 81.