.

Els tarragonins han suat la victòria

El CBT ha aconseguit una treballada victòria Quart, que no s’ha decidit fins als darrers instants del partit i després d’uns dos primers temps decebedors.

Molts dubtes a l’inici han ofert els jugadors de Berni, que han tardat tres minuts en aconseguir la primera cistella, però poc a poc han anat entrant al partit.

Berni, als cinc minuts de joc, ha començat la rotació de jugadors. En aquest primer període Quart s’aguanta pel tir exterior sobretot gràcies als germans Jiménez i el CBT dominava dins de la zona. Després d’una parcial de 4-0 a favor de l’equip gironí, Berni s’ha vist obligat a demanar el seu primer temps mort, però el partit en aquest moments estava controlat per l’equip local, que ha aconseguit acabar el primer quart dominant clarament el marcador, 19-12.

El segon quart ha començat igual, amb un Quart totalment “On Fire”, que ha aconseguit portar la diferència al seu favor fins el 16 punts (31-15). Berni intentava parar el joc local amb temps morts i rotacions de jugadors, però no hi havia manera. Quart dominava el ritme del patit, amb un potencial exterior impressionant aconseguia posar cada cop més distància la marcador. El darrer minut i mig del segon període, gràcies a accions puntuals de Jimenez i Santiago, l’equip blau ha aconseguit retallar una mica la diferència aconseguint arribar al descans, després d’uns 20 primers minuts gens encertats, només deu punts per sota, 36-26.

Canvi al tercer quart

Les coses al inici del tercer període han començat diferents. L’equip tarragoní ha sortit totalment posat dins del partit i en tres minuts havia aconseguit igualar el partit a 36. Però en aquest moment van agafar el protagonisme els dos àrbitres. En una falta assenyalada a Edu Riu i davant les protestes de Berni, han expulsat l’entrenador amb dues tècniques totalment injustificades. L’equip ha passat uns instants KO, però poc a poc s’ha anat recuperant, aconseguint acabar el tercer període amb un petit avantatge al electrònic, 49-51.

El partit estava totalment obert. Els dos equips jugaven al límit, però poc a poc el CBT agafava el control del partit. Gràcies a un gran treball defensiu i a la combinació en atac del joc interior i exterior, l’equip havia trobat l’equilibri necessari. A tot això se li afegia un Dani Martínez espectacular, que ha acabat el partit amb 23 punts. Un triple de Galofre a falta de 3 minuts posava un clar 59-67, però Quart no es donaria per vençut i a falta d’un minut es tornaria a posar a 4 punts. A falta de 32 segons i amb un ajustat 66-70, Eloi Galofré, amb una penetració, ha decidit el partit. La victòria, per 66-72, ha viatjat cap a Tarragona.

Inici amb molts dubtes dels jugadors de Berni que van tardar 3 minuts en aconseguir la primera cistella, però poc a poc els jugadors anaven entrant al partit. Berni amb cinc minuts de joc va començar la rotació de jugadors. En aquest primer període Quart s’aguanta pel tir exterior sobretot gràcies als germans Jiménez i el CBT era dominador dins de la zona. Després d’una parcial de 4-0 a favor de l’equip gironí Berni es va veure obligat a demanar el seu primer temps mort, però el partit en aquest moments estava controlat per l’equip local, que va aconseguir acabar el primer quart dominant clarament el marcador, 19-12.

El segon quart va començar igual, amb un Quart totalment “On Fire”, que va aconseguir portar la diferència al seu favor fins el 16 punts (31-15). Berni intentava parar el joc local amb temps morts i rotacions de jugadors, però no hi havia manera. Quart dominava el ritme del patit, amb un potencial exterior impressionant aconseguia posar cada cop més distància la marcador. El darrer minut i mig del segon període, gràcies a accions puntuals de Jimenez i Santiago, l’equip blau va aconseguir retallar una mica la diferència aconseguint arribar al descans, després d’uns 20 primers minuts gens encertats, només deu punts per sota, 36-26.

Les coses al inici del tercer període van començar diferents. L’equip tarragoní va sortir totalment posat dins del partit i amb 3 minuts havia aconseguit igualar el partit a 36. Però en aquest moment van agafar el protagonisme els dos arbitres. En una falta assenyalada a Edu Riu i davant les protestes de Berni, van expulsar a l’entrenador amb dues tècniques totalment injustificades. L’equip va passar uns instants ko, però poc a poc es va anar recuperant, aconseguint acabar el tercer període amb una petita avantatge al electrònic, 49-51.

El partit estava totalment obert. Els dos equips jugaven al límit però poc a poc el CBT agafava el control del partit. Gràcies a un gran treball defensiu i a la combinació en atac del joc interior i exterior, l’equip havia trobat l’equilibri necessari. A tot això se li afegia un Dani Martínez espectacular, qua va acabar el partit amb 23 punts. Un triple de Galofre a falta de 3 minuts posava un clar 59-67, però Quart no es donaria per vençut i a falta d’un minut es tornaria a posar a 4 punts. A falta de 32 segons i amb un ajustat 66-70, Eloi Galofré amb una penetració va decidir el partit. I així va ser, la victòria per 66-72 va viatjar cap a Tarragona.