.

Un instant del partit del primer equip

Aquest diumenge, el Primer Equip afrontava a casa el partit corresponent a la setena jornada de la lliga de Divisió d’Honor Catalana contra Santa Coloma RC; després de portar tres jornades consecutives amb derrota, la victòria aconseguida suposà una injecció de moral per a l’equip dirigit per Hervé Boulais. Alhora, dissabte, els cadets del Rugby Tarragona han disputat al Camp Muncipal de la Guinardera a Sant Cugat el partit corresponent a la sisena jornada de lliga contra el Sant Cugat B. Tot i només comptar amb 14 efectius, els Voltors han obtingut una ampla victòria per 22-48.

En la visita dels Joves Voltors al camp municipal de Sant Cugat semblava que les coses estaven complicades. Les lesions d’alguns jugadors, les malalties d’altres, han comportat un total de nou baixes, que han portat als Joves Voltors a presentar-se amb un total de catorze jugadors. No obstant, els  jugadors han fet de l’adversitat la seva força, i s’ha pogut veure un equip que ha sortit al camp molt concentrat i molt convençut de les seves possibilitats.

Al començament, el Joves Voltors han pres el control del partit, i només en cinc minuts han estat capaços de fer el seu primer assaig. Però els de Sant Cugat de seguida han volgut demostrar que no volien regalar el partit aconseguint un assaig i empatant en el minut vuit a cinc punts.  Els Joves Voltors, sabedors de la seva millor tècnica i joc en equip, en la jugada següent han tornat l’avantatge en el marcador amb un nou assaig.  La resta de la primera part els Joves Voltors han dominat el joc, defensant de forma ordenada amb una molt bona pressió i aprofitant totes les oportunitats per acabar a la mitja part amb un marcador favorable de cinc a vint-i-dos i joc molt bonic per part dels tarragonins.

En la segona part, el Sant Cugat ha realitzat tres canvis per tal de canviar el sentit del partit, i fruit d’això als sis minuts de la represa ha aconseguit un nou assaig. Però poc temps després els Joves Voltors han tornat a fer una altre assaig i en el minut tornaven a col·locar la pilota a la línia d’assaig dels de Sant Cugat reforçant el seu domini. El partit no ha acabat sense que els dos equips fessin dos assajos més cadascú, en una lluita en la que els Joves Voltors han dominat un Sant Cugat que ha venut cara la seva pell, lluitant fins l’últim segon.

Els cadets a Sant Cugat

Victòria dels infantils davant Quimic ER

Al Complex Educatiu de Tarragona, l’equip sènior del Rugby Tarragona s’enfrontava als Dracs de Santa Coloma de Gramanet, en la setena jornada de la Divisió d’Honor Catalana. Malgrat l’aparent comoditat de la victòria (26 a 7 en el marcador final, amb punt bonus ofensiu pels de Tarragona), el joc dels locals va ser irregular i, tot i les fases aïllades de qualitat, en molts moments va estar per sota del seu rendiment esperat.

Després d’aquesta victòria l’equip se situa amb 14 punts en la sisena posició, a quatre punts de la cinquena. Queden dos partits per acabar la primera volta, i la setmana que ve els de Tarragona es desplacen a Sant Cugat, per jugar contra el líder invicte de la categoria.Guanyar seria important per les aspiracions de l’equip, i així no haver d’esperar a decidir el seu futur en l’última jornada.

Tercera victòria consecutiva dels cadets

Mentrestant, els S16 del Rugby Tarragona van disputar a casa el partit corresponent a la sisena jornada de la lliga contra Quimic ER obtenint una ampla victòria que deixà el marcador en 52-22. El partit dels S16 d’aquest cap de setmana, davant el Químic ER, que és un rival directe en la lluita per assolir la primera categoria, ha tingut un desenvolupament  estrany, amb dos parts absolutament diferents. Només valia la victòria i aquesta es va aconseguir amb una bona primera meitat en què els tarragonins van passar per sobre dels visitants.

La primera marca la van aconseguir els Voltors al minut u de partit i va esdevenir  la tendència de l’encontre fins al descans. La pilota era dels locals i els assajos van anar succeint-se un rere l’altre, fins a un total de vuit. Per la seva banda, els visitants només van poder fer punts mitjançant un xut a pals en un cop de càstig. El Tarragona no estava fent el seu millor joc, sobretot en quant a la continuïtat de la pilota, però el bon treball al ruck i les dificultats dels rival a l’hora de placar van ser notoris.

Partit dels infantils

A la segona meitat, però, tot va canviar. En principi el marcador abultadíssim donava tranquil·litat en quant al resultat final, però els del Químic van centrar-se més en el partit i els canvis que van fer van donar bons rendiments. D’aquesta manera van deixar a zero als locals durant tota la segona part, mentre que retallaven distàncies amb unes marques molt treballades.

Malgrat que la victòria dels Voltors no va arribar a perillar en cap moment, la possessió de la pilota al segon període va ser, aquest cop, per als de Barcelona, provocant una certa desorganització defensiva dels liles que també afegia un desgast físic extra. Una barreja de causes va provocar aquesta davallada del rendiment. Tot i així, es va aconseguir una important victòria amb bonus en un partit que no es podia perdre.