.

Els grana han remuntat un 1-0 inicial

El Nàstic s’ha endut la victòria en el tercer partit de pretemporada aquesta tarda al camp de l’Ascó amb una pluja de gols. Els grana s’han imposat per 2-3.

El Nàstic ha començat el partit dominant la possessió de la pilota en front un Ascó més replegat. Els granes movien l’esfèric amb comoditat però no eren capaços d’arribar amb perill a l’àrea local. Les millors ocasions de la primera meitat han arribat per la banda dreta a on les combinacions entre José Carlos i Kakabadze han provocat diverses accions de perill.

En el primer quart d’hora de joc els grana han gaudit de dues ocasions clares. Primer Tejera, a centrada de Kakabadze i després José Carlos, ho han intentat sense fortuna. En el minut 20 ha estat Alex López qui ha fet treballar al porter local amb un xut a la mitja volta. En el 28′ Zahibo ho ha provat de lluny amb un potent xut que de nou ha aturat Sergio López.

La darrera ocasió abans de la mitja part ha estat per l’Ascó. El local Godia ha rematat i Reina ha allunyat sense masses complicacions. Al descans s’ha arribat amb l’empat a 0 incial.

A la segona el Nàstic, que ha canviat tot l’onze, ha sortit molt endollat, pressionant als locals molt amunt. Però en la primera arribada de l’Ascó ha arribat el 1-0, després d’un desajust de la defensa.

La reacció no s’ha fet esperar i en menys de deu minuts els de Vicente Moreno han capgirat el marcador. Primer Madinda, amb un potent xut, i després Carlos García aprofitant un passe enrere de Valentín, han posat el 1-2.

Amb el segon gol el Nàstic ha passat a dominar encara més la possessió davant un Ascó que ha fet un pas enrere. En el 79′, S. Emanà s’ha plantat davant la porteria local però el seu xut ha xocat amb les cames del porter. I un minut més tard, ha estat Valentín qui ho ha intentat però de nou el porter de l’Ascó, Fuertes, ha evitat el gol.

En el 82′ han estat els locals els que han aconseguit marcar. Gerard Roigé ha creuat un potent xut que ha acabat fent entrar a pròpia porta el central grana, Djetei, en un intent per rebutjar la pilota.

I quan ja semblava que el partit acabaria en empat, els grana han trenat una bona jugada per banda dreta. Valentín ha posat una molt bona centrada que S. Emaná ha convertit en el gol de la victòria del Nàstic.

El proper partit dels grana serà dissabte 30, a partir de les 20:30 hores, contra el Zaragoza al Nou Estadi. Abans del partit, a les 19:45 hores, es farà la presentació oficial de l’equip de la temporada 16/17.

Alineacions:

CF Ascó: López, Pato, Argilaga, Hector, Jose Ramon, Barrufet, Bertomeu, Godia, Toledo, Peque i Guiu.

Segona meitat: Fuertes, Riki, Tomàs (Carles, 81′), Socias, Nolla (Oscar Riba, 81′), Marco, Bernat (Marc Blanch, 83′), Masqué, Osado, Gerard Roigé i Jordi Martí.

Nàstic: Reina, Mossa, Molina, J. Carlos, C. Lobato, A. López, Rharsalla, Suzuki, Zahibo, Tejera i Kakabadze.

Segona meitat: López, Ferran, Bouzón, Djetei, Gerard, Manolo, C. García, Madinda, Assoubre, Maloku i S. Emaná.

Gols:

1-0, Riki (61′), 1-1, Madinda (64′), 1-2, C. García (68′), 2-2, Gerard Roigé (82′), 2-3, S. Emaná (88′).