.

Imatge d'ariu d'un partit del CB

Imatge d’ariu d’un partit del CB

El CBT ha assolit una importantíssima victòria al Serrallo contra el Club Bàsquet Pla per un contundent 80-53.

Arrancava el partit contra el Club Bàsquet Pla amb David Fernandez, Artur Alaminos, Ben Congiusta, Antonio Hester i Ehimen Orukpe al cinc inicial. El conjunt mallorquí era el primer d’estrenar al marcador, mentre que segons després Hester ho feia pel conjunt blau amb quatre punts seguits que posaven el CBT davant del marcador.

Quan només es portaven tres minuts de joc arribaven els primers punts de Orukpe com a jugador blau al Serrallo. Després d’un triple de Congiusta i d’una jugada combinada entre aquest i Hester, l’equip tarragoní es posava a vuit punts per sobre el rival (15-7). Finalment dos punts de Jiménez a poc segons del final del primer període feien que el CBT acabés el quart amb un resultat de 21-12 al marcador.

La segona part començava amb dos punts per part d’Oscar Ngomo. Un inici on el Bàsquet Pla escurçava distàncies posant-se només a cinc punts per sota (27-22) a cinc minuts per arribar a la mitja part. Els punts de Martínez i Orukpe feien que el CBT recuperés els 9 punts de diferència al marcador.

Després d’un temps mort el conjunt de Berni Álvarez sortia amb molta intensitat i a arrel dels triples de Fernández, Martínez, Congiusta i dos punts de Orukpe el CBT aconseguia la màxima diferència amb 20 punts sobre el Bàsquet Pla (42-22), només faltaven poc més de dos minuts per acabar el segon quart. El CBT arribava així a la mitja part allunyantse amb comoditat del conjunt mallorquí per 25 punts. Una període marcat per un excel·lent joc tan en defensa com en atac.

El tercer quart

En el tercer quart Martínez encetava el marcador pel conjunt blau seguit d’una esmaixada d’Orukpe. Després d’una falta personal sobre Fernández el CBT s’anava a 27 punts de diferència. Tot i que en un principi semblava que el conjunt mallorquí retallava distàncies, dos punts d’Alaminos i dos més d’Orukpe feien que els blaus mantinguessin l’ampla diferència al marcador.

Quedaven poc més de dos minuts per acabar el tercer quart i els punts de Torres i Boada posaven el CBT a 30 punts del rival. S’arribava al final amb un marcador de 65 – 38. Un tercer període amb clar domini blau marcat per la intensitat en el joc.

Començava un últim quart on el CBT tenia el partit ja encarrilat. Tot i que el Pla semblava que intentava retallar distàncies posant-se a 22 punts per sota, un encertat Ngomo posava un marcador de 71-47. El conjunt blau no baixava els braços i continuava fort ofensivament i defensivament. Una jugada combinada d’Orukpe que acabava amb una esmaixada de Hester posicionava el CBT a 74-52 a pocs minuts per arribar al final. Es posava punt final al partit al Serrallo entre el Club Bàsquet Tarragona i Club Bàsquet Pla amb 80-53 al marcador.