.

Una imatge del partit dels sèniors

Ahir diumenge 6 d’abril el Primer Equip sènior del Rugby Tarragona ens obsequià a tots guanyant al primer classificat de la lliga de Primera Catalana en una important i treballada victòria en l’ultima jornada de la competició.

L’equip dels Voltors confirma així les bones sensacions de les últimes jornades, encara que sense conseqüències a la classificació, però que fa que la cloenda de la competició sigui encoratjadora per a la temporada vinent.

El treball de la nova direcció tècnica compta amb el suport d’una actitud dels jugadors molt combativa, que inicien el matx amb molta pressió davant del líder i campió de la categoria, que es va veure recompensada per un assaig dels locals en els primers deu minuts davant la sorpresa del rival que es plantejava un partit plàcid donada la diferència en la classificació.

El CEU es recompon de l’ensurt inicial i anota un assaig imposant la seva davantera de major envergadura i experiència, després d’una primera part dura el CEU s’imposa per 8 a 14.

En la represa, i després d’una motivadora xerrada dels tècnics, Marc i Walter el Tarragona anota dues marques quasi seguides que fa que s’allunyi en el marcador.

El CEU pressiona fortament el Tarragona, que te l’oportunitat de matar el partit amb un parell d’internades en solitari de Javi Orbaneja que només la mala sort fa que no es materialitzin.

Després d’anotacions d’ambdós equips cosa que manté l’emoció, el Rugby Tarragona anotà a 5 minuts del final acabant el partit amb un merescut 30-21.”

Derrota dels infantils en el partit de tornada de semifinals

El matí de dissabte 5 d’abril de 2014 va tenir lloc a Cornellà el partit de tornada de semifinals categoria Sub16 entre CEU i Rugby Tarragona, en el qual els Voltors comptaven amb pocs efectius i malgrat haver lluitat van caure per 48 a 12.

No va poder ser, els Voltors sub 16 van caure al camp del CEU 48-12, i no van poder remuntar els 6 punts en contra que portaven del partit d’anada.

El CEU va ser molt superior en tot moment a un CR Tarragona amb pocs efectius, només es van poder desplaçar 15 jugadors. Partit fluix dels Voltors davant un molt ben organitzat CEU amb jugadors amb molt d’ofici. Ara toca lluitar pel tercer lloc que és una molt importat fita per aquests nois que ho han donat tot en tot moment.

Els cinc jugadors de l'equip sub16

Cinc Voltors Sub16 amb la Selecció Catalana

Finalment, el matí de diumenge 6 d’abril va tenir lloc un partit amistós de la Selecció Catalana sub16 contra la de Balears. Cinc jugadors de l’equip infantil van ser convocats: Franco i Jere, Oscar, Albert i Joaquim. Els catalans van vèncer per una àmplia majoria als jugadors de Balears amb un resultat de 81 a 12. Recordem que aquest partit jugat  és preparatori pels Campionats d’Espanya de Seleccions categoria Sub 16 que tindran lloc a Mallorca el cap de setmana del 26 i 27 d’abril en el qual també hi participaran les seleccions de València i Aragó.