.

Victòria del Nàstic envers el Llevant

El Nàstic ha tornat al camí de la victòria aquesta tarda després d’imposar-se per 2 a 1 al Llevant B. Perera i Marí han signat els dos gols grana, mentre que Andy ha reduït distàncies des del punt de penal.

Partit obert el que han ofert Nàstic i Llevant B fins a la primera hora de joc. Sense tenir ocasions clares de gol, els grana han mirat de fer-se amb el control de la pilota i aproximar-se a la porteria defensada per Leandro. Giner ha estat el primer en disparar a porteria. Al minut 5, el valencià ha enviat la pilota molt ajustada al pal dret. Abans del seu gol, Perera ha gaudit d’una altra ocasió per inaugurar el marcador. Giner ha servit des de la banda sense sort, ja que l’extremeny no ha encertat a rematar. Al 27 Perera sí ha trobat la recompensa del gol. Primer ho ha provat Rocha, després Lago Junior i finalment ha estat Perera qui ha aprofitat el rebuig del porter per fer el primer del Nàstic.

Els de Vicente Moreno han mirat d’ampliar diferències i així, en el minut 35, Giner ha enviat la pilota al pal. Perera no ha pogut aprofitar el rebuig, i amb aquest avantatge en el marcador s’ha arribat al descans.

La represa ha començat amb el primer dels canvis. Querol ha entrat per Perera. Poc després, el Nàstic ha ampliat distàncies en el marcador. Giner, al minut 61, ha servit una falta escurada al córner perquè Pablo Marí rematés a plaer.

El Llevant B no ha tingut més alternativa que aproximar-se a la porteria de Reina per mirar de reduir diferències i, d’aquesta manera, ha aconseguit el gol. Abans però, Javi Martínez ha debutat aquesta temporada amb el Nàstic, substituïnt Kike Tortosa. Al minut 73 Juanjo ha comès penal i ha estat expulsat. Andy ha aprofitat la ocasió per fer el gol del seu equip. Amb superioritat numèrica, els valencians s’han bolcat en atac per empatar el partit. Els grana han sabut defensar i tancar un partit molt complicat.

Els grana viatjaran ara fins a Elx per disputar el següent partit de lliga.