Nàstic 2 Olímpic Xàtiva 0

L'afició del Nàstic ha ensenyat una pacarta contra la violència al futbol Foto:Albert Mercadé

Nàstic: Reina, Gerard, Xisco Campos, Pablo Mari, Mossa, Manolo Martínez, David Rocha, Luismi (Cristobal, min56), Ferran Giner (Lagojr, min66), Rayco (Jean Luc, min85) i Marcos.

Olímpic Xàtiva: Rangel (Jacobo, min33), Pablo Revert, Kike Alcázar, Belda, Mendoza, Luis Costa, Álex Vaquero, Victor Ruiz (Mario Sanchez, min75), Carlos Pifarré (Pepin, min45), Diego Jiménez i Álex Cortell.

Àrbitre: Iván González González (Balear) Ha ensenyat targetes a:  pel Nàstic. Kike Alcázar, Luis Acosta, per l’Olímpic

Gols: Pablo Mari ( 1 a 0, min11), Marcos (2 a 0, min80)

Estadi: 2281 espectadors Nou Estadi (Tarragona)

Finalment no va existir la revolució que es feia preveure a l’equip i com deia JB Toshack van acabar jugant els mateixos …. de sempre.

Això habitualment acostuma a tenir dues lectures. La primera la confiança a cegues amb uns jugadors que han demostrat durant la temporada que són suficientment capaços d’assumir els reptes marcats. La segona que no hi ha fons d’armari o recursos suficients.

Ens quedarem amb la primera després de veure com ha sortit el Nàstic sobre la gespa del Nou Estadi en un partit que semblava una autèntica revàlida pels de Vicente Moreno.

Els grana han deixat enrere qualsevol dubte amb uns primers onze minuts de bon futbol i on gràcies a una jugada entre els dos centrals s’han avançat al marcador.

Una centrada de Xisco Campos fent d’extrem que pentina Marcos i remata Pablo Mari ha significat l’1 a 0 favorable als locals.

Abans ja havia avisat David Rocha que ha fet lluir-se al veterà Rangel després d’una bona triangulació entre Marcos i Luismi quan només s’havia jugat un minut de partit.

La lesió del mateix porter visitant Rangel i l’entrada de Jacobo s’ha convertit segurament en el fet més destacable de l’equip entrenat per “Sandroni”.

El Nàstic ha recuperat sobretot aquella identitat defensiva que li dóna Vicente Moreno i que no es va veure en el darrer partit a Torrent davant de l’Huracán.

La segona part la història no va canviar els tarragonins han tancat a un conformat Olímpic que semblava que estava més per no encaixar una golejada que per intentar aixecar el partit. Un Nàstic també més conservador n’ha tingut prou amb l’ofici per a sumar tres punts essencials al Nou Estadi.

Marcos ha tingut l’ocasió més clara quan ha deixat escapar sol davant del porter Jacobo un, un contra un, als seixanta sis minuts de partit. Els grana no han sentenciat el partit fins que el mateix Marcos s’ha fabricat un gol de brega davant dels dos centrals de l’Olímpic.

El davanter grana ha superat la sortida de Jacobo i ha fet el dos a zero definitiu a la recta final del partit.

El Nàstic es manté encara amb clares opcions de fer el salt al liderat abans de tancar la primera volta, de fet els grana dinen líder a l’espera de la jornada d’aquesta tarda.