TOTS 21

Segona victòria consecutiva del CF Pobla de Mafumet. Aquesta tarda, els pobletans han superat per 1 a 0 a la Unió Esportiva Castelldefels.

Tot i que el partit ha començat molt igualat per ambdós equips, les jugades més clares de la primera meitat han estat pels locals. Montero, Guillem Martínez i Sergi Cardona han tingut les ocasions més clares per marcar.

Al minut 40, el Castelldefels ha pogut augmentar el marcador, amb una acció de cap de Sergi Gestí que ha acabat sortint fora.
La segona part ha començat amb una Pobla dominant. Guillem, Montero i Sergio Caballero ho intentaven sense èxit. No ha estat fins al minut 79, quan els pobletans han vist recompensa en tot el seu esforç, amb un gol d’Alberto García, que ha posat l’1 a 0 final, en el marcador, i els hi ha donat els 3 punts.

L’entrenador del CF Pobla de Mafumet, Albert Company, molt satisfet amb la victòria, ha afirmat que «els partits es decideixen amb petits detalls, i anar insistint».

El CF Pobla de Mafumet se situa primer a la classificació, a falta d’altres partits d’aquesta jornada, amb un total de 6 punts.