.

El CF Pobla de Mafumet se situa en sisena posició, amb un total de 16 punts. Foto: CF Pobla

Victòria de prestigi del CF Pobla de Mafumet aquest migdia el camp del líder, l’Europa, amb un resultat contundent d’1-4.

Els primers minuts de partit han estat decisius pels homes de Dani Vidal. Al minut 3, i en la primera ocasió pels pobletans, Karim marcava el primer gol amb un xut des de la frontal. I, tan sols cinc minuts després, el mateix Karim anotava el segon, amb un xut directe des de fora l’àrea.

La resta de minuts de la primera part han estat dominats pel CF Pobla de Mafumet, que ha buscat en tot moment i en diverses ocasions marcar el tercer. Al minut 25, Caballero veia com el seu xut anava al travesser. I al minut 37, arribava el premi. Carlos Martínez aprofitava que la pilota havia quedat morta dintre de l’àrea per marcar el tercer gol. Tot i el domini dels pobletans, en el minut afegit de la primera meitat, Alfons Serra marcava l’1 a 3.

En la segona meitat, s’han canviat els rols del partit. L’Europa ha creat múltiples ocasions, que gràcies a la bona defensa pobletana i a l’encert del porter Parra, no ha pogut transformar en gol.  I finalment, en els últims segons del temps afegit, Molina marcava el quart gol del CF Pobla de Mafumet.

El CF Pobla de Mafumet se situa en sisena posició, amb un total de 16 punts. El proper cap de setmana rebrà la visita del Vilafranca.