.

Berni Àlvarez donant instruccions en un temps mort. Foto:CBT

El Club Bàsquet Tarragona ha trencat la seva mala dinàmica de resultats i s’ha retrobat amb la victòria de forma contundent en la seva visita a la pista del Zornotza.

El 81 a 100 final és la clara mostra de la superioritat dels blaus que han anat manant en el marcador des del principi i que ha tingut moments de gran bàsquet davant d’un rival que els superava clarament a la classificació.

Els bascos arribaven a aquest partit invictes a casa i amb uns números de fet pràcticament immaculats amb cinc victòries i només una derrota.

Els tarragonins han sortit convençuts de la seves possibilitats i controlant la pressió ambiental del pavelló basc. Amb un Ben Congiusta excel·lent, que amb 9 punts en deu minuts (22 al final del partit) va ser el referent ofensiu durant els primer quart.

Els bascos han intentat aturar el poder ofensiu dels blaus amb una  zona que aquest cop sí els de Berni Àlvarez han trencat.  Tant Ben Congiusta (3 de 5 en triples i 15 punts al descans), David Fernàndez i Dani Martínez amb quatre triples consecutius en quatre atacs van destrossar la defensa zonal local.

El CBT es situa ara a la zona mitja de la taula i ja suma tres victòries en aquest inici de lliga.