.

Imatge del conjunt lila. Foto: Cedida

Partit corresponent a la jornada 7 de Copa Catalunya on el Sènior A ha visitat el pavelló del Bàsquet Safa Claror i s’ha endut la 4a victòria de la temporada (51-64). Triomf important, que permet a l’equip situar-se a la part alta de la classificació, amb un balanç positiu de victòries (4-3). Destacar que aquesta victòria el TGN Bàsquet la vol dedicar a la jugadora Laia López que ha estat operada de l’espatlla aquesta setmana i esperem que torni ben aviat amb l’equip.

El primer quart l’equip tarragoní ha arrancat molt bé (2-9), però a partir d’aquí les liles no s’han sentit còmodes en defensa, perdent pilotes en atac, arribant així al 13-14 al final dels primers deu minuts del matx. En el segon període, el TGN Bàsquet ofensivament perdia moltes pilotes i provocava que les locals seguissin dins el partit. Però a la meitat del segon quart, a través de millorar la línia defensiva, corre al contraatac i de treure faltes al rival, ha permès al conjunt Lila arribar 24-35 al minut 20 a l’electrònic, que ha donat tranquil·litat i confiança a l’equip.

A l’inici del tercer quart, probablement dels millors minuts de la temporada del TGN, amb un equip endollat i molt intens en tots els aspectes, ha obert una escletxa al marcador de 20 punts. Tot i així el conjunt local ha reaccionat i ha escurçat la diferencia. I d’aquí fins al darrer segon del partit, l’equip ha competit i ha mantingut el marcador fins al 51-64 final.

El tècnic lila després del partit ha volgut destacar el paper de les 7 Sèniors disponibles i les 4 Júniors que han pujat per ajudar al màxim a tot l’equip. “Ara toca preparar el partit contra un rival de la part més alta de la classificació que serà un partit molt dur”, explica Rovirosa.

La pròxima jornada l’equip jugarà diumenge 20 de novembre contra l’actual líder de la lliga el Manresa CBF (18.00h) al Pavelló del Sagrat Cor.