.

Els grana han aconseguit la priemra victòria de la temporada

El conjunt grana ha aconseguit els primers tres punts després de guanyar a l’Albacete per 3 a 1 al Nou Estadi. En el primer partit de Rodri com a entrenador, els jugadors del Nàstic han sabut trobar la victòria contra un rival directe a la classificació.

El partit ha arrencat amb possessió de l’equip grana, amb molt de toc entre defensors i mitjos. La primera ocasió ha arribat en el minut 8, quan J. Bela ha fet una centrada per la banda dreta però Dimitrievski, molt atent, ha tallat la jugada.

El primer gol del partit ha arribat en el minut 10, després d’un mal refús de la defensa de l’Albacete. L’esfèric arribava als peus d’Omar que xutava per posar l’ 1-0 al marcador. Dos minuts després, el mateix Omar Perdomo ha centrat des de la banda dreta per a que arribés Barreiro, però el davanter no ha pogut connecatar el remat i la pilota s’ha passejat per l’àrea visitant.

En el minut 13, C. De la Hoz ha xutat però la defensa grana ha tocat la pilota, acabant a córner. Tres minuts després, Héctor Hdz. provava el xut des de fora de l’àrea però no causava cap perill a la porteria grana. El segon gol grana ha arribat al minut 20, després d’una centrada de Javi Jiménez que ha rematat Delgado amb el cap. El Nou Estadi ha celebrat el segon gol en tan sols 20 minuts.

Arriba el 2-1

En el 25′, l’Albacete retallava diferències mitjançant Román, que rematava sol a porteria, lluny de Dimitrievski. En el minut 32, l’equip visitant ha arribat a l’àrea defensada per Dimi i la rematada de Román acabava a fora. Tres minuts després, nova arribada del Nàstic. Bona centrada de Javi Jiménez per al remat de cap de Barreiro, però l’esfèric es perdia per sobre el travesser de la porteria. La primera targeta del partit l’ha vist el visitant Hector Hernandez per tallar la contra del Nàstic en el minut 43. Després d’un minut d’afegit, on l’equip entrenat per Aira buscava penjar la pilota a l’àrea del Nàstic, s’ha arribat al descans.

La segona meitat ha començat amb ocasions sense perill dels dos equips. Primer una falta a favor de l’Albacete a la frontal de l’àrea local, amb xut de Bela que ha aturat Dimitrievski i, després, amb una bona jugada col·lectiva del Nàstic que rematava Javi Jiménez . La pilota ha estat refusada per un defensa visitant. En el minut 54, ho ha provat A. Arroyo des de fora de l’àrea, però Dimitrievski ha atrapat sense cap problema. En el minut 60, Dimitrievski ha tret un bon refús després d’un remat de cap de Román.

El nou tècnic Rodri, ha realitzat un doble canvi en el min 63. Tejera i Omar han deixat el seu lloc per donar entrada a Abraham i Tete Morente. En el minut 75 tercer i últim canvi a la banqueta grana, on Uche ha accedit al terreny de joc al lloc de Delgado.

I ja en les acaballes, quan el conjunt grana es mostrava sòlid en defensa, evitant qualsevol arribada o pilota penjada a l’àrea nastiquera, ha arribat el tercer gol, el de la sentència. Ha estat en el temps afegit, en el 92′, quan Uche ha marxat en velocitat de la defensa i en el mà a mà amb Tomeu Nadal, el nigerià l’ha superat amb una vaselina. Després dels quatre minuts de temps afegit s’ha arribat a la conclusió. Final on els nastiquers han celebrat la primera victòria de la temporada cantant l’Amparito Roca en plena Festa Major de Santa Tecla.

El Gimnàstic de Tarragona afrontarà la sisena jornada a La Romareda. El conjunt entrenat per Rodri s’enfrentarà al Real Zaragoza el proper diumenge, 24 de setembre, a partir de les 20.30 hores.

Alineacions:

Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, J. Jiménez, Xavi Molina, Gaztañaga, Delgado (Uche, 75′), M. Barreiro, Maikel M, C. Blanco, Omar (Tete Morente, 63′) i Tejera ( Abraham, 63′).

Albacete Balompié: T.Nadal, A.Arroyo (Nili, 74′), Gaffoor, Dani Rodríguez (Aridane A. 80′), E.Savejich, Jon Erice, Héctor Hdz (José Fran, 61′), C. De la Hoz, Bittolo, J. Bela i Román.

Àrbitre: Juan Luis Pulido Santana (Col·legi de Las Palmas).

Gols: 1-0, Omar (10′); 2-0, Delgado (20′); 2-1, Román (25′) Uche (90′).

Targetes: Héctor Hernandez (43′), Tejera (45′), J.Bela (64′), C. De la hoz(77′), Roman (79′), Tete (90+4′).

Nou Estadi. 5.664 espectadors. Partit corresponent a la cinquena jornada de LaLiga 1|2|3.