.

Amb la novetat de Modou Mbaye ‘Pape’ i la baixa de darrera hora de Mihaljo Zvonar es presentava el CBT al Serrallo amb el CB Quart Germans Cruz com a rival després d’aconseguir la victòria l’anterior jornada a la pista del lider de la categoria. El partit es va sentenciar (67-48 resultat final) pràcticament durant el primers deu minuts, durant els quals l’equip va desenvolupar un joc espectacular. Dominant l’atac, amb uns bons percentatges en el tir exterior, defensant al límit. Tot això va fer que el marcador cada minut que passava fos més clar pels homes de Berni Sis tiples durant els deu primers minuts, destrossaven la defensa gironina, que es veia incapaç de parar el joc del conjunt blau. Al final dels deu primers minuts s’arribava amb el partit pràcticament trencat 26-8.

La única nota negativa del primer quart va ser la lesió d’Adrià Duch, qua amb un esquinç al turmell es va veure obligat a abandonar el partit i a desplaçar-se a un centre mèdic per fer-se les primeres proves.

Al segons període el ritme va baixar. Els percentatges dels jugadors tarragonins, ja no eren els mateixos que durant els primers minuts de partit, però Berni exigia als seus jugadors la mateixa intensitat. No volia que Quart entrés dins del partit. Va optar per donar moltes rotacions als seus jugadors, que van saber mantenir al equip visitant lluny en el marcador. Al descans es va arribar amb 39-20.

El ritme del primers minuts tampoc es va recuperar després del descans. Els dos equips van entrar en uns minuts d’intercanvi de cistelles fins que passat la meitat del tercer quart, David Mesa va obrir la caixa dels trons. Dos triples seguits seus van posar el marcador en un clar 50-25. L’equip visitant veia com el partit li marxava definitivament. L’entrenador visitant amb un temps mort va intentar que el seu equip tornes a entrar al partit, però no ho va aconseguir.

Als darrers deu minuts es va entrar amb el partit decidit. Només en algun moment del darrer període Berni va tindre que donar un toc d’atenció als seus jugadors en forma de temps mort, però els dos equips pràcticament es van deixar anar durant els darrers minuts d’aquest. Al final el resultat final va ser de 67-48, i el CBT aconseguia la tercera victòria de la temporada.