.

Els jugadors més destacats del partit van ser Hoexum amb 23 punts i Tugores amb 14 punts 4 rebots i 6 assistències per 22 de valoració per la banda local i Isern amb 23 punts per la banda visitant. Foto: CBT

Quart partit de la lliga de la temporada 2021-2022 i tercer consecutiu al Serrallo en Lliga EBA. L’equip arribava amb la única baixa d’Orion Outerbridge. Aquest partit significava la tornada a les pistes de Victor Vinós després de la seva lesió al mes de gener de la temporada passada. Partit molt competit durant els 40 minuts, on en moltes fases l’equip blau es veia guanyador, però que la rauxa dels visitants que no van deixar de creure va fer que els instants fossin d’infart on finalment la victòria es va quedar a casa per 70- 67 aconseguint així seguir invictes abans del derbi de la setmana vinent.

El partit començava amb els jugadors visitants molt entonats que contestaven el triple inicial de Yoeri amb 7 punts de manera conscutiva, Yoeri amb un altre triple posava terra per mig. El nivell defensiu dels blaus s’incrementava i Yoeri amb un tercer triple (3/3 en aquest inici) començava a minvar la confiança del rival. L’aument d’aquesta intensitat defensiva es començava a fer notar i gràcies a això els contraatacs arribaven i els locals anotaven amb facilitat (15-9). Davant d’aquest desgavell l’entrenador visitant demanava temps mort a falta de 3 minuts per finalitzar els primers 10 minuts de partit. La sortida del temps mort va ser favorable pels visitants que retallaven distàncies amb un triple, arribava llavors el retorn a les pistes de Victor Vinós després de molts mesos de recuperació de la lesió al genoll i ho feia de la millor manera amb un triple que donava aire als blaus (21-16) per finalitzar el primer període.

A l’inici del segon quart, poc encert de cara a cistella per amdós equips. L’equip visitant pujava el to físic del partit i amb un parcial de 0-6 ajustava el marcador i obligava a Berni Álvarez a demanar temps mort. Malgrat la bona sortida del temps mort, l’equip barceloní continuava amb un nivell molt intens i aconseguia cistelles fàcils després de pérdua. Volava el quart triple sense error de Yoeri i les petites distàncies es mantenien (32- 28). L’equip visitant demanava temps mort després d’una pilota recuperada pels jugadors de Berni Álvarez. Continuaven les alternatives i la UE Horta no es donava per vençuda pujant el ritme defensiu, malgrat això no trobaven l’encert que si trobava Yoeri anotant una safata (16 punts sense error). Així doncs, arribava el descans amb un marcador de 36- 32 que deixava el partit obert. Els jugadors destacats fins aleshores eren Yoeri amb 16 punts pel costat blau i Isern amb 9 punts per la UE Horta.

La tornada del descans va començar amb una gran defensa blava i un triple de Sherif que seguia coallant un bon partit a nivell anotador, tot i això un parell de males decisions en atac feien que els visitants s’apropessin en el marcador. Una gran jugada col.lectiva que finalitzava en esmaixada de Kristian posava l’avantatge més gran del partit (43- 36). A manca de 5′ 19” per finalitzar l’entrenador barceloní demanava temps mort amb un marcador de 44- 37. Cistella de Sherif per tornar del temps mort i triple de Tugores que feia incrementar la distància en el marcador fins els 11 punts. Dues pérdues consecutives de l’Ibersol CBT obligaven a demanar temps mort, tot i això les distàncies es mantenien però Berni creia necessari parar el partit per ordenar el joc dels locals. Les faltes personals penalitzaven als locals i la UE Horta aconseguia mantenir-se al partit des de la línia de tir lliure. La fi del tercer període arribava amb un tap d’Ousmane per deixar al marcador un 55- 48.

Els últims 10 minuts arrencaven amb molta energia gràcies a Ousmane que tancava l’anella i no permetia anotar als visitants. Parcial de 0- 5 que deixava a nomes 2 punts als visitants. Apareixia Yoeri amb 2 punts per donar una mica de tranquilitat en el marcador. Una bona defensa i una cistella de Tugores donaven un marge de 6 punts a 5 minuts per finalitzar el partit. Dues bones defenses blaves i una esmaixada de Mendes obligaven a l’entrenador visitant a demanar temps mort a 4 minuts d’acabar el partit (63- 55). Dani Tugores semblava posar terra de per mig amb un 2+1 després d’una gran assistència de Sherif (67- 57). Els barcelonins seguien apretant i aconseguien a manca d’ 1 minut per finalitzar un parcial de 1-7 que els deixava a només 4 punts de distància, moment per demanar temps mort de Berni. Un triple de la UE Horta els deixava a 1 punt, el CBT fallava l’atac següent a manca de 18 segons, quan els aficionats del Serrallo es temien el pitjor el base visitant va cometre passes i a 5 segons per finalitzar el partit deixava la possessió pels de casa. Dani Tugores aconseguia els dos tirs lliures i tancava el partit per 70 a 67. Els jugadors més destacats del partit van ser Hoexum amb 23 punts i Tugores amb 14 punts 4 rebots i 6 assistències per 22 de valoració per la banda local i Isern amb 23 punts per la banda visitant.