.

.

TOTS 21

Víctor Vinós arriba procedent del CB Valls. Foto: Pere Tibau

Víctor Vinós (Lleida, 23 anys) és la nova incorporació de l’Ibersol CBT. El jugador, d’1,95m i que pot desenvolupar les funcions d’escolta i d’aler, arriba procedent del CB Valls i amb la “il·lusió per voler fer les coses bé i encaixar dins del grup”. Vinós, exjugador també del Força Lleida i el CB Pardinyes, farà el seu debut a LEB Plata de la mà del Club Bàsquet Tarragona.

“Vinc a Tarragona amb moltes ganes de començar, sobretot perquè portem molt temps sense competir i es troba molt a falta aquest ritme de partits”, explica el nou jugador blau. Es tracta d’un jugador ràpid que se sent còmode jugant a camp obert, que genera molts avantatges per als companys i amb un bon percentatge d’anotació. “L’equip ja té una bona base de jugadors des de fa unes dues o tres temporades; jo vinc a intentar aportar alguna cosa diferent al seu joc i a seguir creixent”, declara.

Vinós és conscient de l’exigència de la nova categoria en la que competirà per primera vegada: “haurem de fer les coses molt bé des del principi per posar-nos al nivell dels equips més experimentats de LEB Plata. Tot i això, l’equip que s’està conformant em dona molt bones sensacions i espero que poguem donar més d’una sorpresa”, finalitza el lleidatà.

L’arribada de Víctor Vinós se suma a les d’Adrià Duch, Kevin Coronel i David Ndiaye. El club a més, també comptarà amb David i Dani Fernández, Jordi Barberà, Jaume Zanca i Dani Tugores.

Redacció