.

La representació de l’equip lila al campionat. Foto: Cedida

Dissabte es va disputar al Palau Sant Jordi el Campionat de Catalunya de proves combinades de la categoria Sub14, on l’escola del Club Atletisme Tarragona va portar fins a 5 atletes.

Víctor Jiménez es va proclamar campió de Catalunya de la tetratló amb 1677 punts, després de marcar 8”18 als 60 llisos; 5.35m al salt de llargada; 6.81m al llençament de pes i 1.54m al salt d’alçada. Jan Vives va pujar al 3r calaix del podi amb 1444 punts (8”08 – 4.73m – 7.30m – 1.30m). Guillem Ferran va finalitzar en 5è lloc amb 1413 punts (8”50 – 4.56m – 8.55m – 1.36m) i Pau Crespo va ser 11è, sumant 1178 punts (9”40 – 4.25m –  9.22 m – 1.33m).

Iris Garrido, única representant lila de la categoria femenina, va acabar en 10a posició, acumulant fins a 1331 punts, amb 11”29 al 60 metres tanques, 1.26m al salt d’alçada, 5.61m al llençament de pes i 3.62m al salt de llargada.

Cristina Iniesta, desena al català de 3.000 en Sub 18

Cristina Iniesta (dorsal 384). Foto: Carmelo Rodríguez

En el mateix escenari i dia, Cristina Iniesta va registrar una excel·lent actuació durant el Campionat de Catalunya de 3000 en categoria Sub 18. L’atleta tarragonina entrenada per David Lago va rebaixar la seva millor marca personal en 17 segons, parant el cronòmetre en 11’55”03, marca amb què va aconseguir ser desena de Catalunya en 3000 metres llisos en categoria Sub 18.

Carla González, bronze al català sub 20 de pista coberta

Carla González va ser tercera en 800 metres llisos, rebaixant la seva marca personal en 3 segons. Foto: Cedida

Fent un salt a diumenge, 9 atletes del Club Atletisme Tarragona van participar en el Campionat de Catalunya Indoor en categoria Sub20 que es va celebrar al Palau Sant Jordi. Carla González va ser la gran destacada dels atletes en penjar-se la medalla de bronze en els 800 metres llisos. L’atleta tarragonina entrenada per David Lago va rebaixar la seva marca personal en 3 segons.

Bernat Verdú, Pablo Ángel i Clàuda Mir, atletes entrenats per Ferran Tortosa, van prendre part de les finals dels 60 metres tanques. En categoria masculina Verdú va finalitzar en quarta posició amb una marca de 8,47 s, que suposa una nova millor marca de la temporada. D’altra banda Ángel va millorar la seva millor marca personal, parant el cronòmetre en 8,55 s, finalitzant en sisena posició.

En categoria femenina Mir va patir un petit contratemps a la sortida, però tot i això va finalitzar sisena amb una marca de 9,52 s. A més a més, Clàudia participaria més tard en els 400 metres llisos finalitzant onzena i fent millor marca personal, parant el cronòmetre en 1’02″34.

Maria Falcó, entrenada per Bernat Rocamora, va participar en el salt d’alçada on va finalitzar sisena amb una marca d’1,56 metres, que suposa una nova millor marca de la temporada, ja que portava dues competicions sense aconseguir passar més enllà dels 1,50 metres.

Laura Yan Solé va participar en els 60 metres llisos i els 200 metres llisos, on va fer doblet de cinquenes posicions. L’atleta tarragonina entrenada per Ferran Tortosa, va fer una marca de 8,12 segons en els 60 metres llisos i 26,64 segons en els 200 metres llisos, que suposa una nova millor marca personal indoor.

Huc Pentinat i Aleix Lago van finalitzar sisens en les seves respectives proves. Pentinat va participar en el salt de perxa on, per molt poc, no va poder superar el llistó de 4,00 m i va finalitzar amb una marca de 3,80 metres. D’altra banda Lago, entrenat per David Lago, va participar en els 800 metres llisos on en una cursa tàctica va parar el cronòmetre en 2’02″75. Edgar José, atleta entrenat per Jose Martin i Pere Pardines, va quedar vuitè en el salt de llargada amb una marca de 6,31 metres, superant així en 32 centímetres la seva antiga marca personal.

Mireia López participa de nou a un Campionat d’Espanya Absolut

Mireia López. Foto: Pere Tibau

I amb un fort component emotiu, el cap de setmana es va celebrar a l’estadi de Gallur, Madrid, el Campionat d’Espanya Absolut en el que Mireia López hi prenia part. L’atleta tarragonina entrenada per Àlex Mancheño, després de dos anys de lesions, competia en la semifinal dels 60 metres tanques, prova en la que finalitzava en setena posició amb una marca de 8,79 s. López finalitzarà la temporada indoor aquest dimecres a l’Athletic Indoor Tour Gold Madrid 21.