.

.

TOTS 21

Imatge de Vicente Moreno en un entrenament al Nou Estadi. Foto:Tarragona21

Imatge de Vicente Moreno en un entrenament al Nou Estadi. Foto:Tarragona21

Vicente Moreno evita els favoritismes abans del partit davant la SD Huesca “he sentit gent que en volia un o l’altre sense haver vist cap partit dels rivals. Jo tenia clar que tots els equips eren iguals de complicats i amb coses bones i defectes que esperem aprofitar”.

Moreno ha volgut passar per alt la celebració del vestidor de la SD Huesca quan va sentir quin era el seu rival en aquesta promoció d’ascens i ha deixat clar que quan dos equips queden líders dels seus grups vol dir alguna cosa.

Els aragonesos arriben al partit sense conéixer la derrota en tota la temporada a l’Alcoraz i Vicente Moreno ha dit que això és una motivació més per intentar ser els primers aquest any que guanyin a Osca.

El tècnic grana podrà tenir tot el seu onze de gala a disposició i sembla que farà pocs canvis respecte aquell equip que l’afició ja és coneix de memòria.

Moreno però ha amagat les cartes i fins i tot no ha volgut parlar d’un Huesca que ha definit com a competitiu però que no ha volgut dir-ne massa res més.

A la memòria col·lectiva encara la derrota de l’última temporada a Llagostera, una espineta, segons Moreno, que de forma inmerescuda va deixar als grana sense el premi de l’ascens.

Pel que fa a la concentració que l’equip fa a l’Hotel Hacienda de la Pineda, el tècnic ha destacat que serveix per deconnetar de l’entorn i perquè l’equip pugui descansar i alimentar-se de forma correcte fins abans del partit.