.

.

TOTS 21

Un moment de la presentació de la botella de Santa Tecla. Foto: Tots21

Vermouth Yzaguirre fa el salt i passa a ser patrocinador oficial de Santa Tecla en el context dels 700 anys de commemoració de l’arribada del Braç de la Santa.

Yzaguirre ha dissenyat un any més una ampolla d’edició limitada per commemorar la festa major de Tarragona, que se celebra del 12 al 25 de setembre. El celler ha produït una edició especial de 2.500 unitats de la varietat Vermouth Yzaguirre Clàssic Negre amb el disseny exclusiu de les festes de Santa Tecla 2022, amb etiqueta identificadora que farà les delícies del col.leccionestes.

L’ampolla de Santa Tecla ja s’ha convertit en una tradició per al celler, i aquest any ha participat també en els cartells que decoren la localitat com a patrocinador oficial.

Segons ha explicat Gregori Luengo, Export Manager de Vermouth Yzaguirre, el fet de ser patrocinadors oficials en aquesta edició és molt especial per a la marca pel seu «lligam com a empresa amb aquesta tradició i per als nostres treballadors, molts d’ells amb arrels en aquest territori».

La imatge gràfica d’aquesta edició està inspirada en el cartell oficial de las festes, dissenyat per l’estudi creatiu i de disseny La Torreta, que està impulsat per la cooperativa El Far i la Fundació Topromi (de la Fundació Catalunya La Pedrera) i que combina les capacitats de persones amb i sense diversitat funcional. L’etiqueta i el cartell es centren en el braç de Santa Tecla, representant l’acte per excel·lència de les festes: la seva entrada a la Catedral el 23 de setembre. Apel·la a la participació de tots els braços y mans que fan la festa i es troben en aquets moment d’homenatge.

L’ampolla ja es troba disponible als establiments de la ciutat perquè els tarragonins i visitants puguin gaudir de la beguda exclusiva. Luengo ha detallat que la majoria de les ampolles van a consum particular: «Volem estar a les taules dels tarragonins els dies de la festa de Santa Tecla».

La marca recomana servir el Vermouth Yzaguirre edició Santa Tecla 2022 ben fred acompanyat de dues olives farcides d’anxova, 2 o 3 glaçons i una rodanxa de taronja. Per maridar la beguda, Vermouth Yzaguirre proposa un plat típic com és l’espineta amb caragolins, imprescindible en els esmorzars i dinars de la Festa Major de Santa Tecla.

Sobre Vermouth Yzaguirre

Des de la seva fundació, el 1884, Yzaguirre Vermouth ha elaborat els seus productes seguint els mètodes tradicionals i les fórmules exclusives, que són el secret de la seva aroma i sabor. Al mateix temps, també ha innovat i actualitzat aquells processos que ens parlen de l’alta qualitat dels seus productes. Aquesta aposta per la qualitat li ha permès la actual expansió comercial al mercat espanyol i en altres 35 països d’Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica.

Redacció