TOTS 21

Una cinquantena de veïns de Vilafortuny ha dit prou a les ocupacions il·legals que s’estan produint en aquesta zona residencial de Cambrils. Aquest dimarts cap a les 21:00 hores un grup de ciutadans es van concentrar davant d’una casa ocupada al carrer Serra de Llaberia amb cassoles i paelles, segons informa Tarragona Digital. La intenció era posar de manifest el seu rebuig a la situació que viu el propietari d’un immoble d’aquest carrer que no pot entrar perquè li han ocupat il·legalment.

La concentració va durar una mitja hora i va ser tensa perquè mentre es manifestaven els veïns van arribar dos ocupes, una dona i un menor que anaven amb un gos, que van entrar a la casa i es van tancar per dins. Els protestants els van escridassar i hi va haver d’intervenir una dotació dels Mossos d’Esquadra que s’havien personat fins a la zona.

Els ocupants, que es van mostrar bel·ligerants amb els veïns, finalment van accedir a que entrés un agent dels Mossos el qual els va demanar que no provoquessin els protestants per evitar mals majors.

La concentració de veïns es va dissoldre al cap d’una mitja hora, però ja han anunciat que repetiran la cassolada cada dia a la mateixa hora fins que no marxin els ocupants.